A főzés magasiskolája

magyar könyvklub  | 2003  | kemény kötés

Libri Antikvárium
Bevásárolni... A bevásárlás megkönnyítésére a részletes alapanyag-ismertetőben képekkel illusztrálva mutatjuk be a legfontosabb hozzávalókat. Előkészíteni... A fotók segítségével bárki könnyedén elsajátíthatja a legfontosabb alaplépések csínját-bínját. Elkészíteni... Fotók is segítik az elkészítés lépéseit, így még a gyakorlatlan szakácsok is könnyedén vehetik az akadályokat. És enni is tudni kell... Rafinált előételek és gyümölcsös desszertek? Könyvünk a legfinomabb hagyományos, nemzetközi és egzotikus ínyencségek világába kalauzolja olvasóit. Hogy a főzés mindenki számára öröm legyen... Több mint 1000 recept. Korszerű, egészséges és finom ételek kezdő és haladó szakácsoknak.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Online ár: 890 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 668 Ft

A termék megvásárlásával

66 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó magyar könyvklub
Kiadás éve2003
Súly200 gr
ISBN2399998079340
ÁrukódSL#2108051098
Kötéskemény kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Online ár: 890 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 668 Ft

A termék megvásárlásával

66 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa