A főzés alapanyagai (Húskészítmények; Zsiradékok, tejtermékek; Gabonafélék; Ízesítők; Aszalt gyümölcsök...)

novotrade kiadó  | 1991  | papír / puha kötés  |  240 oldal

Libri Antikvárium
Könyvízelítő: Biológiai rokonságuk és felhasználásuk alapján rendszerezett színes kalauz - a gyümölcsök, zöldségek, fűszerek, húsok, halak, tészták és még sok más étek bemutatásával. Alapvető tudnivalók a hétköznapi és különleges élelmiszerek eredetéről és tulajdonságairól. Hasznos tanácsok és tippek az alapanyagok százainak elkészítéséhez és felhasználásához... Könyvízelítő/Ismertető:"Belelapozás"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:jó állapotú antikvár könyv
Kiadó novotrade kiadó
Kiadás éve1991
Oldalak száma:240
Súly400 gr
ISBN2399981035513
ÁrukódSL#2111098824
Kötéspapír / puha kötés

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 1 990 Ft

A termék megvásárlásával

199 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 6-8 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 6-8 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power