A befőzés művészete

gabo kiadó  | 2012  | keménytábla, védőborító  |  240 oldal

Libri Antikvárium
A zamatos dzsemektől a zseléken és a pikáns savanyúságokon át a relishekig számtalan módja van a friss gyümölcsök és zöldségek tartósításának. A könyv több mint 130 receptje lépésről lépésre mutatja be az eljárások technikáit; tippeket, kreatív ötleteket ad az eltett finomságok további hasznosítására. E különleges receptgyűjtemény útmutatásai alapján bárki a befőzés mestere lehet.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 750 Ft

A termék megvásárlásával

375 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:hibátlan, olvasatlan példány
Kiadó gabo kiadó
Kiadás éve2012
Oldalak száma:240
Súly1380 gr
ISBN2399955132651
ÁrukódSL#2111139113
Kötéskeménytábla, védőborító

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 750 Ft

A termék megvásárlásával

375 pontot szerezhet


Beszállítói készleten


Személyes átvétel 4-6 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 4-6 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Shona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolyaShona Innes: Az internet olyan, mint egy pocsolya