Vianna Stibal

ThetaHealing haladóknak - A mindenség erejének kiaknázása

bioenergetic kiadó kft.  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  266 oldal

A világ egyik legerőteljesebb energiagyógyászati módszere már haladó szinten! Most a kezedbe adja az eszközöket, hogy testi, lelki és érzelmi szinten pozitív változást érj el az életedben. A ThetaHealing a mély ellazulás állapotában fellépő théta-agyhullámok segítségével dolgozik. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ugyanakkor hozzáférünk a tudatalattinkban rejlő gondolatainkhoz, hiedelmeinkhez, félelmeinkhez, és akár felül is írhatjuk azokat.
A nagy sikerű első kötetben Vianna Stibal, a módszer megalkotója bemutatta ennek a lenyűgöző technikának az alapjait. A második kötet részletes útmutatást ad a hit- és érzelemmunkához, valamint az ásás technikájához, továbbá betekintést nyújt a létezés síkjaiba illetve a spirituális fejlődésünk szempontjából fontos hiedelmekbe. Megtanítja, hogyan szüntessük meg a már hátráltatóvá vált fogadalmakat, esküket és elköteleződéseket, hogyan segítsünk a traumák hatásának enyhítésében. Amíg az elme tiszta théta-állapotban van, az összpontosított ima által a mindenség Teremtőjéhez kapcsolódunk, és így megvalósulhat a teljes és mélyreható gyógyulás.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó bioenergetic kiadó kft.
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:266
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly346 gr
FordítóBozai Zsuzsa
FordítóDobrosi Orsolya
FordítóPordány Katalin
ISBN9789632911212
Árukód2604061 / 1145298

Vásárlói értékelések, vélemények

(6 vélemény)
Simon Attila Szilárd
2018. 11. 27.

ThetaHealing is a subtle cult founded in the late 1990s in Idaho Falls, Idaho by a charismatic guru-like woman, Vianna Stibal. Viannawith the help of her husband Guy Stibal, a dark shamanbefriended an entity called Creator. Vianna has a special relationship with Creator, a being she claims is God but which has been experienced by hundreds of former ThetaHealers as a dark entity that subtly takes some of practitioners energy in exchange for healings. ThetaHealing is both dangerous to practitioners and largely ineffective for recipients (though it can accomplish some with the Placebo effect). Vianna and Guy use Creator not only for their own personal gain but also to keep practitioners in line. In addition, the foundation of ThetaHealing is riddled with the plagiarisms (most of the texts and all the ideas come from uncredited sources) and lies. One of the cornerstones of ThetaHealing is that Vianna miraculously recovered from life-threatening cancer by the ThetaHealing techniques she invented. Not only has her own story about the circumstances about this recovery reveal irresolvable discrepancies, but most recent documentation suggests that Vianna never had cancer in the first place.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 990 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 790 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal