Vianna Stibal

ThetaHealing - Egy kivételes energiagyógyászati módszer bemutatása

bioenergetic kiadó kft.  | 2017  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  342 oldal

1995-ben a háromgyermekes Vianna Stibalnél súlyos nyirokrendszeri rákot diagnosztizáltak. Miután a modern és az alternatív gyógyászat eszközei sorra kudarcot vallottak, végső elkeseredésében Vianna a théta-állapotban végzett intuitív leolvasás technikáját alkalmazta önmaga kezelésére. Őt magát is megdöbbentette az eredmény, hogy szinte azonnal javulni kezdett az állapota. A módszert ezután másokon is alkalmazni kezdte, egymást követték a csodás gyógyulások.
A théta az elalvás előtti mély ellazulás állapota. Ebben a tudatállapotban agyunk még képes a tudatos döntéshozatalra, ám már a tudatalattinkat is elérjük, ahová nem csak az ötletek, a kreativitás vagy az álmok tartoznak, de a hitrendszerünk és a félelmeink is. Ráadásul ilyenkor egyszerű vizualizációval meg is változtathatjuk ezeket.
A módszer könnyen tanítható, megtanulható és rendkívül hatásos. A könyv bemutatja, hogyan érhetjük el tudatosan a théta-állapotot, mit kell tennünk, hogy csupán hitrendszerünk és félelmeink megváltoztatásával megszüntessük betegségeinket. Ha útmutatása szerint kapcsolódunk a mindenség legmagasabb szintű szeretetéhez és energiájához, testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.
A könyv bemutatja, hogyan formálhatjuk át a tudatalattinkat a théta-agyhullámok segítségével, és hogyan érthetjük el a théta-állapotot, amelyben az intuitív leolvasás technikája révén testi, lelki, szellemi és spirituális szinten egyaránt pozitív változásokat tapasztalhatunk az életünkben.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 230 Ft

A termék megvásárlásával

323 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó bioenergetic kiadó kft.
Kiadás éve2017
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:342
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly442 gr
IllusztrációFEKETE- FEHÉR KÉPEKKEL
FordítóBozai Zsuzsa
ISBN9789632912516
Árukód2612398 / 1146149

Vásárlói értékelések, vélemények

Simon Attila Szilárd
2018. 11. 27.

ThetaHealing is a subtle cult founded in the late 1990s in Idaho Falls, Idaho by a charismatic guru-like woman, Vianna Stibal. Viannawith the help of her husband Guy Stibal, a dark shamanbefriended an entity called Creator. Vianna has a special relationship with Creator, a being she claims is God but which has been experienced by hundreds of former ThetaHealers as a dark entity that subtly takes some of practitioners energy in exchange for healings. ThetaHealing is both dangerous to practitioners and largely ineffective for recipients (though it can accomplish some with the Placebo effect). Vianna and Guy use Creator not only for their own personal gain but also to keep practitioners in line. In addition, the foundation of ThetaHealing is riddled with the plagiarisms (most of the texts and all the ideas come from uncredited sources) and lies. One of the cornerstones of ThetaHealing is that Vianna miraculously recovered from life-threatening cancer by the ThetaHealing techniques she invented. Not only has her own story about the circumstances about this recovery reveal irresolvable discrepancies, but most recent documentation suggests that Vianna never had cancer in the first place.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 230 Ft

A termék megvásárlásával

323 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat