Dr. David J. Lieberman

Vegyél rá bárkit bármire! - Pszichológiai titkok, amiknek segítségével bármilyen helyzetet uralhatsz!

édesvíz kiadó  | 2018  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  206 oldal

Az Olvass az emberekben című bestseller szerzője, Dr. Lieberman új könyvében olyan pszichológiai titkokat fed fel, amelyekből megtudhatjuk, hogyan vonhatjuk irányításunk alá a különféle helyzeteket és kerülhetünk ki győztesen bármilyen szituációból.

David Lieberman az emberi psziché felfedezésének mestere. Az emberi viselkedés legújabb kutatási eredményeire támaszkodva, ez az innovatív könyv lépésről lépésre mutatja be, hogy miképpen láthatunk át az embereken, hogyan kerülhetjük el, hogy manipuláljanak minket és hogyan vegyük kezünkbe az irányítást - bárhol, bármikor.

Dr. Lieberman az emberi kommunikáció újdonságnak számító területén kutakodik: a Vegyél rá bárkit bármire című könyvében az interperszonális kommunikáció forradalmának lehetünk a tanúi. Ebből a lenyűgöző írásból megtudhatod, hogyan: vegyél rá bárkit, hogy vonzónak találjon; kerekedj felül azonnal bármely kapcsolatban; vegyél rá bárkit, hogy fogadja meg a tanácsodat; vegyél rá bárkit, hogy szívességet tegyen neked; vegyél rá bárkit, hogy hívjon vissza; vegyél rá bárkit, hogy haladéktalanul hagyja abba a szitkozódást; vegyél rá bárkit, hogy megbízzon benned.

A sok-sok stressz, versengés, játszmák és manipuláció mellett, amelyet az élet az utunkba sodor, páratlan kincs - és szinte elengedhetetlen - egy olyan szakember véleménye, akinek módszereit az FBI is használja.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 5 490 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 392 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó édesvíz kiadó
Kiadás éve2018
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:206
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly338 gr
FordítóBéresi Csilla
ISBN9789635297801
Árukód2710454 / 1171691

Vásárlói értékelések, vélemények

(59 vélemény)
Kozel Dorottya
2018. 01. 19.

Nagy lelkesedéssel vettem meg a könyvet, de óriási csalódás. Nem a szerző miatt, hanem a fordítás miatt. Nem szoktam reklamálni, de ezt a könyvet vissza akartam vinni és jelenteni a kiadó vezetőségének, hogy felháborító, hogy ilyen pocsék fogalmazással és helyesírással kiadták a könyvet. Botrány! Úgy felhúztam magam, hogy elkezdtem kijelölni a hibás részeket, amiből olyan sok lett, hogy igazából pénzt kérhetnék a javításért.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 5 490 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 392 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power