Tortúra

Paul Sheldon sikeríró, a szépkeblű közönség bálványa befejezi legújabb és legjobb regényét, minek örömére jól benyakal, s kábán autóba vágja magát. Egy veszélyes útkanyarban utoléri az észak-amerikai Sziklás-hegységben nem ritka hóvihar. Isten háta mögötti, magányos tanyaházából bevásárolni indul kisteherautóján Annie Wilkes, a Sheldon-regények... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kramer Mick
Nekem nagyon tetszett a könyv!
Kőszegi Áron
Ez volt az első SK-m és nagyon tetszett! Teljesen magával ragadott.
supernatural175
az eleje lassú, de aztán felpörög, és nekem pl jobban tetszett, mint a ragyogás. sokkal ütősebb, elme szintjén folyik a dolog. mikre nem képes az ember:)) kész tébolyda..:D ugye balta bácsi?:)))
Eve Little
A könyv, a kedvenc King regényeim közé tartozik. Nagyon jó, hatásos és letehetetlen:) A filmet nem láttam de nem is akarom, mert biztosra veszem, hogy csalódnék, ahogy a többi filmváltozatban.:( Kinget csak olvasni érdemes:) ajánlom mindenkinek:)
Umberto
Újabb King-klasszikus a szerző fénykorából. Minden klappol: a szereplők, kamaradarab-jellege, a párbeszédek (ezek különösen zseniálisak), a történet, minden, minden. Zseniális, felejthetetlen műalkotás.
K D
Az egyik legjobb King-regény! Filmen is tetszett, de könyvben nagyon-nagyon jó!
Bateman Gábor
Nekem is ez volt az első könyvem KING-től, és NAGYON tetszett. Bámulatosan jól írja le ANNIE kegyetlenkedéseit. A film nem tetszett annyira, de a KÖNYV az valami fantasztikusan jó. MINDENKINEK AJÁNLOM.
Zs A Könyvmoly
Az egyik legjobb King regény! Remekül el lett találva a hagulat, és Annie érzelmi labilissága is!
M K
Ez volt az első S.K. regényem,és azonnal magával ragadott a világa.Ő a kedvenc íróm!!!!!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2