Terry Hayes

Nevem Pilgrim

libri könyvkiadó kft.  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  717 oldal

A Pilgrim egy olyan ember fedőneve, aki nem létezik. Egy gazdag amerikai család fogadott gyermekeként valaha az amerikai titkosszolgálat kémtevékenységében működött közre. Mielőtt névtelen nyugdíjasként eltűnne, meghatározó könyvet ír a törvényszéki orvostanról.
E könyv azonban kísértetként tér vissza hozzá. Ennek alapján akad a nyomára Ben Bradley, a New York-i detektív, aki elviszi egy lepusztult szállodai szobába. Ott egy kádnyi savban egy nő holtteste hever, akinek vonásai eltűntek, fogai hiányoznak, ujjlenyomatai sehol. Tankönyvi gyilkosság ez és maga Pilgrim írta a könyvet.
Ezt követően a szokatlan és emberpróbáló nyomozás nyaktörő versenyfutássá válik az idővel, hogy Amerika megmenekülhessen az összeomlástól. Pilgrim útja egy mekkai nyilvános lefejezéstől egy elzászi náci haláltáboron és a Hindukus pusztaságán át egy török tengerpart elhagyott romjaihoz vezet, hogy megtalálja azt az arctalan férfit, aki megdöbbentő tömeggyilkosságra készül Istene nevében.

Terry Hayes újság- és forgatókönyvíró. Ő írta a Mad Max 2 forgatókönyvét. Társszerzőként részt vett a Halálos nyugalom történetének megírásában, és közreműködött a Mad Max 3, valamint számos TV-film elkészítésében. Összesen több mint húsz filmes és televíziós díjat kapott.
A Nevem Pilgrim az első regénye.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 799 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:717
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly1018 gr
FordítóTóth Attila
ISBN9789633103081
Árukód2677521 / 1154638

Vásárlói értékelések, vélemények

(3 vélemény)
Bartalos Szabolcs
2016. 05. 21.

Ha egyetlen szóval kellenem jellemeznem a könyvet, azt mondanám, hogy letehetetlen. Magával ránt, beszippant, nem engedi, hogy lanyhuljon az ember figyelme, maximális fordulatszámon pörög a történet, a stílus gördülékeny, egyszerűen lehengerel.

Léczfalvy Lilla
2016. 05. 22.

A tökéletes gyilkosság. Vajon létezik-e? Számos bűnügyi regényt ismerünk (na, jó, nem csak regényt, sorozatot, filmet) ahol megpróbálják a lehetetlent. Minden nyomot eltüntetni, ami felfedhetné a gyilkos (ok) kilétét. Hayes könyve se szeretne ennél sokkal többet. Megállítani az emberiség ellen készülődő tökéletes bűntényt, megállítani a lavinát. De ez az ember nem létezik. Vagy mégis?


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 799 Ft

A termék megvásárlásával

379 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat