Szigeti Andor

Népi konyha - Dunántúli tájak ételei - ÉTELEK, ÉTELKÉSZÍTÉSI ÉS ÉTKEZÉSI SZOKÁSOK,ÜNNEPEK

HAGYOMÁNY ÉS VIDÉK

mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.  | 2010  | MAGYAR nyelvű  | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS  |  380 oldal

A könyv bemutatja az ételkészítés régi eszközeit és módjait, egy-egy nagyobb tájegység (Rábaköz, Hanság, Göcsej stb.) ételkészítési alapanyagait, konyháját, családi ételeit, ünnepeit. Bőséges receptválasztéka régi könyvek és néprajzi dolgozatok alapján készült ételek leírását tartalmazza. Ezek között olyanok is találhatók, amelyek alapanyaga mára kikopott a napi étkezésből (hajdina, kerékrépa, köles, takarmányrépa, sulyom, tökmagolaj stb.).

A képanyag a konyhát, az ételkészítés eszközeit, néhány evés-ivással összekötött ünnepi alkalmat mutat be. Ez a kiadvány a Földművelésügyi és Vidékfejlesztési Minisztérium támogatásával készült.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó mezőgazda lap- és könyvkiadó kft.
Kiadás éve2010
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:380
BorítóCÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS
Súly740 gr
Sorozat HAGYOMÁNY ÉS VIDÉK
FormátumA 5 210 X 148
ISBN9789632865737
Árukód2096411 / 1013059

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék megvásárlásával

370 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Rebecca Makkai: Lenne pár kérdésemRebecca Makkai: Lenne pár kérdésem