Egy különc srác feljegyzései

"Az élet, a szerelem és a barátság regénye" - Az "Egy különc srác feljegyzései" című könyv elbeszélője egy tizenöt éves középiskolás srác, Charlie. Furcsának és magányosnak érzi magát, mintha a pálya széléről, kívülállóként figyelné a körülötte zajló eseményeket. Egy nap elhatározza, hogy leveleket ír egy ismeretlennek, aki akár a barátja is lehetne.... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 849 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Viki(:
Bestseller! Így van! Eszméletlen egy könyv! Hihetetlen! Csodálat! Admirábilis! Még valaki?
Varga Anett
Igazán nehéz megfogalmazni mi is a legfőbb oka annak, hogy az életem során olvasott tucatnyi könyv közül, miért ez az egyik legértékesebb és legfontosabb számomra. Mindig is azokat a könyveket szerettem, amelyekhez valamilyen érzelmi szinten is kötődni tudtam. Először kétségeim voltak, hogy vajon ezzel a könyvvel lehetséges lesz-e, hiszen a narrátor egy amerikai tinifiú. Azonban miután elolvastam a könyvet úgy éreztem ez volt az, ami a legkevésbé számított. Mivel a könyv levélregény formában íródott, egy idő után azt a benyomást keltette bennem mintha a főszereplő valóban hozzám írná a sorait. Ezzel még személyesebb hangnemet és szerethetőbb karaktereket tekintve. Teljesen életszerű regény, ami alatt azt értem, hogy nincsenek benne nagyszerű véletlenek, és a tipikus "a jó elnyeri jutalmát"...sőt a happy ending is részben elmarad, helyet adva a kicsit rideg és elkerülhetetlen valóságnak. Örülök, hogy rátaláltam erre a könyvre, csak azt bánom kicsit, hogy nem hamarabb. Tinédzserektől kezdve fiatal felnőtteknek ajánlanám, de persze egy két szülőnek is igazán hasznos lehet.
Harsányi Aurél
Nagyszerű könyv, érdemes elolvasni! Az biztos, hogy nagy hatással lesz arra aki elolvassa.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
ChatBot