Hús - Alapmű a tudatos húsélvezethez
corvina kiadó kft | 2019 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 320 oldal
Stephan Otto, az Otto Gourmet vállalat húsmestere osztja meg könyvünkben tudását állatfajtákról, húsminőségről, tárolásról, érlelésről, vágásokról, fűszerezésről, elkészítési módokról és sok minden másról
Húsimádó ínyenceknek! Több mint 150 recept, élvezetiérték-fokozókat beleértve: tökéletes steak, bölénytatár, vaddisznóragu, bárányoldalas, sertésdagadó mézsörben, pulled pork burger, töltött liba...
Plusz: nagyméretű poszter a marha legelterjedtebb bontásáról
A termék megvásárlásával
1 140 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | corvina kiadó kft |
---|---|
Kiadás éve | 2019 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 320 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Súly | 1894 gr |
Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL |
ISBN | 9789631366013 |
Árukód | 2729536 / 1186530 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 140 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes