Gyorsan, valami finomat! - 35 perces ételek

A nagy sikerű Enni jó! után Stahl Judit ismét meglepi olvasóit. Második szakácskönyvében élvezetes és közvetlen stílusában azt mutatja be, mennyi minden fér bele bő fél órába. Receptjei között ínycsiklandó húsételek, olaszos tésztavacsorák, kényeztető édességek éppúgy találhatók, mint tartalmas saláták és vendégváró falatok. A könyv különlegessége,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 705 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Bogár Krisztina
Nekem nagyon tetszett a könyv, szórakoztató és jók a receptek. Ajándékba kaptam, és másnap már főztem belőle tészta vacsorát és édességet is (toblerone krém), mindkettő isteni lett. Kicsit valóban drága, de ma már mi nem az....És tetszenek az illusztrációk!
Kovács Andrea
Születésnapomra kaptam meg a könyvet, nagyon megörültem neki, pláne, mikor belelapoztm, és megláttam, milyen szép is! Egyébként is nagyon szeretem Stahl Judit stílusát a tv-műsorban, épp kellően modern, hagy teret a fantáziának, és még mesél is valamit, ettől olyan emberszerű. Ezután jöjjön a kritika: az árát megtudtam, és valljuk be kicsit sokallom. A receptek inkább csak ötletadónak jók, mert valljuk be, egy vidéki kisvárosban, ahol lakom, nem egyszerű rizstésztát, vagy épp szárított chilipelyhet kapni... Ha pedig tényleg gyorsan akarok összeütni valami finomat, akkor nem kezdek el szakácskönyvet bújni, hogy azután rádöbbenjek, hogy a hozzávalók fele nincs itthon, hanem inkább szétnézek itthon, és Majd a Buday-stílusban rittyentek tényleg valami gyors és finomat! A tésztareceptek egyész jók, de a sütiken lenne mit javítani. Összességében egy nagyon szép és szórakoztató könyv, amit nagyon jó téli estéken kedvcsinálóként nézegetni/olvasgatni, de használni nem igazán lehet.
Arrogáns Andika
Azért mert elvégzett egy 2 éves cukrászképzőt, és soha nem is gyakorolta ezt a "hivatását", már saját szakácskönyvet jelentet meg? Najó, gyerekek, akkor én kiadom az iskolai dolgozataimat tankönyvnek! Egyébiránt gratulálok a kislányához.
J. Ella
Szerintem a legjobb receptek ebben a könyvben vannak az eddig megjelentek közül. Szinte mindegyiket kipróbáltam és egyszerűen nem lehet elrontani, mert nagyon pontosak a receptek, akármilyen stílusban is van megírva. (Egyébként nekem bejön.)Engem kifejezetten érdekelnek a gasztronómiai kitérők, egy csomót lehet tanulni belőle. Szóval aki szereti az olaszos-franciás új konyhát, annak bejön, a többiek meg úgyis csak egy csillagot adnak továbbra is... nekik ajánlom Horváth Rozit.
Túró Rudi
Szerintem önfényező, gügyögő és felületes.
Kis Cica
Olvasmányos, szórakoztató, étvágygerjesztő!
AmatŒr Szakács
Karácsonyra kaptam a könyvet, magamtól nem vettem volna meg. Jobb lett volna kevesebb kétoldalas m?vészfotó és több recept.
Mrs Baley
Szerintem nagyon jó ez a könyv is. Sokkal érdekesebb, ha tudom egy-egy recept "történetét" is, mint csak úgy összedobni valamit. Írásban tetszik Judit stílusa, az ételek pedig azért jönnek be, mert nem 100-féle hozzávalóból kell készíteni, nem kell pepecselni velük, és ugyanakkor megengedik a saját szájízre való alakítást, hagynak a fantáziának lehetőségeket. Szerintem Judit könyve igazi mai szakácskönyv. Az árát először sokalltam, de ha a kiváló minőségű fotókat, és a remek tipográfiát nézem...nem beszélve a papír minőségéről...Szóval összejön az az ár. Én nem sajnálom rá utólag (sem), megérte és sokkal szívesebben veszem kézbe, mint bármilyen, 10000 receptet tartalmazó "wc-papírra" nyomott "szakácskönyvet".
Melenyecz Teréz
a receptek érthetők csak a leírás sokszor nem egyezik a tv-ben bemutatottakkal. A könyv enyhén szólva drága a hasonló receptmennyiségű és fogyasztható ételekkel teli szakácskönyvekhez képest. Talán számomra szimpatikusabb lenne, ha a receptre koncentrálna és nem a körítés szövegre."még egy szippantás a rumból, majd összepacsmagoljuk a hozzávalókat stb. menne ez talán értelmesebben is. Vagy igaz az hogy ez az ő stílusa -van kinek bejön_ és a hírolvasás tényleg szájbaadott mondatokból állt. Még az iskolájában sem ő tanít. Szóval értékelésem 2 csillag és vásárolok mást.
Kern ágnes
Nagyon vegyes. Vannak érdekes receptek, de a legtöbb állandóan ismétlődik. Ezt inkább olvasni lehet, mint megfőzni...
Kiss Kriszti
Nagyon finomak a receptek, mindenkinek ajánlom!!!!
Agócs Klára
Kedves Judit! Vártam az új könyveedet, mert az első elvarázsolt. /stílus, tartalom, használhatóság/ Sajnos, a második nem tetszett. Sajnálom, de ez a helyzet. Bízz benne, hogy kinek a pap, kinek a papné...
Teri M.
Minden nap nézem a konyhádat nagyon jó szereintem de néha édességet is csinálhatnál.szerintem jó vagy.
A A
Jo kis konyv!
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1