Sophie Haydock

A múzsák csókja

libri könyvkiadó kft.  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  532 oldal

Bécs a huszadik század hajnalán fényűző, lüktető nagyváros, a művészetek és a forradalmi gondolatok fellegvára. Míg a társadalom elitje csillogó bálokon múlatja az időt, a zsúfolt kávéházakban parázs viták folynak, és radikális eszmék születnek. Bécsben bármi lehetséges - legalábbis a férfiak számára.

Ebben a káprázatos, mégis ellentmondásokkal teli világban él négy nő, akik úgy döntenek, kezükbe veszik a sorsukat. Elszántan szembeszállnak a konvenciókkal, és mindent kockára tesznek egyetlen férfiért, Egon Schieléért, akinek különleges látásmódja felforgatja a korabeli művésztársadalmat. A művelt úrilányok, Adele és Edith Harms, Gertrude Schiele, a festő húga, valamint Vally Neuzil, a feltörekvő modell mind vágynak valamire: szerelemre, halhatatlanságra, egy szabadabb életre. De vajon megtalálják az öntörvényű művész mellett azt, amit keresnek? És ha igen, milyen árat kell fizetniük érte?

Sophie Haydock debütáló regénye Egon Schiele négy múzsájáról szól: négy hús-vér fiatal nőről, akiknek arcát az egész világ ismeri, életük, vágyaik, egyéni tragédiáik mégis mind ez idáig rejtve maradtak előttünk. A múzsák csókja csodálatos történet a mindent elsöprő szenvedélyről, a művészi útkeresésről és a féltékenység pusztító erejéről.


"Lélegzetelállító történet szerelemről, művészetről és árulásról." RED Magazine"Sophie Haydock merész kísérletet tett arra, hogy visszaadja a hangját azoknak, akiket a történelem elhallgattatott, és csodálatos munkát végzett. A nők, akiket eddig csak a festő szemén keresztül láttunk, önálló életre kelnek, hogy elmeséljék saját történetüket egy páratlanul izgalmas és kegyetlen korszakról." Guardian"Felejthetetlen regény a vágyról, hogy többre legyünk hivatottak annál, mint amit nekünk szánt a sors." Ericka Waller
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 4 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 749 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:532
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly450 gr
FordítóNagy Gergely
ISBN9789636041434
Árukód2774916 / 1219360

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 4 999 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 4 749 Ft

A termék megvásárlásával

474 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás