Sárkánykönny

Kezdetnek felhívogat. Telefonüzenget. Követ. Leselkedik rád. Meglátogat álmodban. Távollétedben betör hozzád. Tükrödre firkál, ágyadba fekszik, bemocskolja holmidat. Eléggé félsz már? Jól van. Akkor rád kopogtat éjszaka. Ablakaidon, idegeiden xilofonozik. Levelet kapsz tőle. Azt akarja, szeresd őt. Csak őt. Azután öltöztetésedbe fog: harisnyát,... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Nyírőné Szatmári Zsuzsanna
Ez még a jó könyvei közé tartozott.
Tita
Ez ismételten egy zseniális könyv. Bár mindegyik az, melyet Meseanyó fabrikál. :-) Nekem a Vakvágta volt az első, azóta is rajongok, és borzongva várom az újabbakat. :-)
Zomby
Jujj, zseniális könyv! Az első Vavyan Fable könyvem, de előre megjósolom, hogy a rajongója leszek, Stephen King női kiadásban XD, imádtam.
Csili
A Szennyből az Angyal után ez volt a második Fable-könyv, amit elolvastam, és azóta is szerelmes vagyok belé. Egyszerűen nem lehet nem szeretni. Az első kiadásnak a borítója sokkal jobb volt, de a belső nem változott, így megveszem, mert nekem is csak kölcsön volt. Ajánlom mindenkinek. :)
dr. Kiss Zsuzsanna
Az egyik kedvenc Fable könyvem! Anno kölcsönkaptam, most nagyon örülök, hogy újra kapható lesz! :)
BLUECAT
Nekem ez az egyik kedvenc Fable könyven. Borzongatóan szép, ahogy a főhős és a hősnő kerülgetik egymást, egyre szűkülő koncentrikus körökben. Mélylélektan olvasható és élvezhető formában.
Hugi
Nem ez a legjobb Vavyan Fable könyv, de aki szereti az írónő stílusát, annak biztosan tetszeni fog :) én ajánlom mindenkinek
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot