Borsa Brown

Légy(ott) Isztambulban

álomgyár kiadó  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  389 oldal

"Ez egy féktelen szerelem." - Bauer Barbara, író

Baklavám. Csókom. Vágyam.

Fanni elvált nőként, két gyermekével él Budapesten. Próbál talpra állni a csalódás után, de volt férje nem könnyíti meg az életét. A múlton mereng, miközben a kezébe akad egy régi levél, és benne egy fogadalom, amelyet élete első szerelmével, Ramizzal, a török fiúval tettek egymásnak.

"Megfogadjuk, hogy pontosan húsz év múlva találkozunk Isztambulban, a kék mecset előtt, amennyiben boldogtalanok vagyunk!"

A nő merész tettre szánja el magát: a barátnőjével Törökországba repül, hogy ott lehessen a találkozón, ám nem minden úgy alakul, ahogy tervezik. A helyzetet egy titokzatos isztambuli férfi bonyolítja, aki egy baleset folytán közelebb kerül Fannihoz.

Isztambul
Szenvedély
Humor
Múlt és jelen

Tudtad, hogy a baklava csak íz? Olyan, mint a csók. Vágyat gerjeszt arra, hogy az ember még jobban akarja, és többet kérjen belőle. Megkóstolja többféleképpen... Minden módon. A baklava csak íz. Csak csók.

Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője ezúttal egy könnyed, szórakoztató, ám emberi lelket boncolgató, perzselő érzelmekkel megtűzdelt nyári történetbe repíti az olvasót.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 6 299 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 984 Ft

A termék megvásárlásával

598 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó álomgyár kiadó
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:389
BorítóPUHATÁBLÁS
Súly356 gr
ISBN9789635701698
Árukód2748868 / 1200358

Vásárlói értékelések, vélemények

(50 vélemény)
Antalovicsné Szabó Tímea
2021. 08. 13.

Borsa Brown: Légy (ott) IsztambulbanAz írónő eddig inden megjelent könyvét olvastam, szinte kivétel nélkül mindegyik öt csillagos ( A Férj prostija a kivétel)Az Légy (ott) Isztambulban folytatja ezt a sort. Már a felét elolvastam, de nagyon még semmi említésre méltó nem történt.Fanni egy elvált nő, akinek egy év után se sikerül összeraknia magát (pedig pszichiáter)válása után. Mindenről lemond, hogy a 16 éves Danit és a 11 éves Abigélt megvédje.A padláson pakolva kezébe kerül egy húsz évvel azelőtti fénykép a, amin Ő és török barátja szerepel. Hátoldalán az írással, hogy ha boldogtalanok, húsz év múlva találkoznak Isztambulban.Mivel nincs vesztenivalója, ezért Isztambulba utazik Nóra barátnőjével. Véletlenek sorozataként megismerkedik egy jóképű sebész orvossal , aki elfedteti vele húsz évvel ezelőtti szerelmét.Annyira ,,banális" a történet ezen része,hogy a figyelmemet csak az erotikus jelentek tudták lekötni.Isztambul ismét szerelmet hoz Fanninak, de a török férfi vajon megváltoztatja-e Fanni életét?A regény erre választ nem ad, a fantáziánkra bízza a befejezést.Vártam a boldog/boldogtalan véget, de a könyv úgy ért véget hogy bennem csak kérdőjelek maradtak.Én úgy érzem, hogy a cselekmény , a történet elég sablonos, a könyv meg mintha nem lenne befejezve.Összeségében ez a romantikus regény Borsa Brown nem a legjobban sikerült műve.

Ágnes
2023. 02. 23.

Magával ragadó történet, mely tökéletesen bemutatja egy elvált, megcsalt nő vívódásait, újrakezdését. A befejezést illetően, meg pont az tetszett, hogy pozitív, de ezek mellett nyitva hagyja a történet szálait és az olvasóra bízza. Nem bánnám ha lenne folytatása.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 6 299 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 5 984 Ft

A termék megvásárlásával

598 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Popper Péter: Várj, amíg eljön az órádPopper Péter: Várj, amíg eljön az órád