Só, zsír, sav, hő - A jó főzés négy eleme
park könyvkiadó | 2018 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 469 oldal
A só, ami felerősíti az ízeket, a zsír, ami ízt ad és állagot képez, a sav, ami egyensúlyba hozza az ízeket, és a hő, ami végső soron meghatározza az ételek állagát.
Samin Nosrat könyvének első fele olyan, mint egy profi főzőtanfolyam, a második részében található több mint 100 recept elkészítésével pedig kipróbálhatjuk a tanultakat.
A termék megvásárlásával
1 140 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-4 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-4 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes
| Állapot: | Jó |
|---|---|
| Méret: | 19 x 23 cm |
| Kiadó | park könyvkiadó |
| Kiadás éve | 2018 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 469 |
| Borító | KEMÉNYTÁBLA |
| Illusztráció | Színes rajzok |
| ISBN | 9789633554463 |
| Árukód | 6348798 / 5347970 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 140 pontot szerezhet
Személyes átvétel 2-4 munkanap
Ingyenes
Házhoz szállítás 2-4 munkanap
15 000 Ft felett ingyenes















