Színezd ki... és rajzolj te is - Íráskészséget fejlesztő feladatlap-gyűjtemény 4-7 éves gyermekeknek

Ez a kifestőkönyv valójában egy olyan feladatlap-gyűjtemény, amely a legújabb kutatási és pedagógiai elvekhez kapcsolódva, könnyed, játékos formában sajátíttatja el az iskoláskorú gyermekekkel azokat az alapkészségeket, amelyek feltétlenül szükségesek az írás és olvasás tanulásához. Az iskolába lépés első hónapjaiban sok gyerek küszködik... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 140 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Hosszú Bea
Rendkívül jól megszerkesztett játékos feladatgyűjtemény. Nagyon tetszik benne,hogy fokozatosan nehezednek a feladatok,és játszva sajátítja el a gyermek az írás alapjait! Az ára pedig teljesen elfogadható....
Sipos Károly
Az óvodában hívta fel az óvónő a figyelmem a könyvre. A középső- és a nagycsoportosok is ebből oldanak meg feladatokat, és javasolta, hogy otthon is használjuk. A gyerek szívesen oldja meg a feladatokat, emellett az ára is rendkívül kedvező.
Kissné Ani
Én még 2004-ben vásároltam meg a "Szinezd ki... és rajzolj te is" fejlesztő gyűjteményt, az akkor 6 éves lányomnak. Nem bántam meg. Ma már a 4 éves fiammal feladatozunk belőle minden nap 3-4 oldalt. Nagyon örülök hogy megalkották ezt a könyvet mert rengeteg alapot ad az iskolába kerülőknek! Mindenkinek szívből ajánlom!
Kemény Kata
Sok feladat,szinezés,számolás.És diszlexiásoknak is használható.A gyerek nem a tv elött űl,minden nap 4-5 feladat.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1