Az alagutak rejtélye

Ki ne álmodozott volna arról, hogy kincset talál a föld alatt? Vagy arról, hogy olyasmire bukkan, ami minden tekintetben egyedülálló és izgalmas? A tizennégy éves Will Burrows is erről álmodozik. Ezért minden szabad percét ásóval és lapáttal a kezében a föld alatt tölti, édesapja társaságában, aki egy napon nyomtalanul eltűnik. Will a barátjával,... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 116 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Szabó Bernadett
Nekem a regény eleje is tetszett, egy átlagos kis novellaként indul a régészettel és közben egy egyre izgalmasabb, fantasztikus világ tárul elénk. Körömrágós, eseménydús részekkel.
Toima
Nekem nagyon tetszett. Valamiért furcsa hangulata van. Először egy átlagos kaland regénynek bizonyult.. Kissé unalmas kezdéssel, de bizonyára azért találtam annak, mivel elég lassan vezetett rá a "föld alatt húzódó rejtélyekre":) A vége igazán izgalmas, úgy lett befejezve, hogy az olvasó várja a folytatást..Biztos, hogy el is fogom olvasni a második részét is!
Sammy
az elején még nem fogott meg igazán, de ahogy haladtam vele eléggé megtetszett! érdekes sztori érdekes és furcsa karakterekkel, fordulatokkal. kíváncsi vagyok a folytatásra! hnap meg is veszem:D
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot