Kakukkszó

Amikor egy zűrös életű modell lezuhan londoni lakása erkélyéről, és meghal, mindenki azt gondolja, öngyilkos lett. A bátyjának azonban kétségei támadnak, és felfogadja Cormoran Strike magánnyomozót, hogy nézzen rá az ügyre. Strike háborús veterán, aki megsérült Afganisztánban, ráadásul az élete is romokban van. Az ügy pénzügyi mentőövet... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
imádok olvasni
Szórakoztató könyv. Aki meg járt, élt, él Angliában annak különösen megelevenednek az események a szemei előtt. Kiváncsi vagyok, hogy ezt is megfilmesítik-e mint az Átmenti üresedést. Érdemes lenne.
Szegedi Eleonóra
Nekem rendkívül tetszett J.K. Rowling álnéven írott könyve. Olvastam az Átmeneti üresedés című remekművét is, és a "felnőtteknek" írott regényei lenyűgözőek. Izgalmas, olvasmányos, drámai hatást nem nélkülöző írások. Meleg szívvel ajánlom mindkettőt. A Kakukkszó című krimije (is) látványos képet ad az angliai mindennapokról, az ott élő emberek gondolkodásáról, mentalitásáról. Mivel olvasmányos műről van szó, nem tudtam letenni, minél hamarabb szerettem volna megtudni, ki is a gyilkos és mi motiválta az elkövetésre. Ajánlom nem csak utazásra kikapcsolódásnak, hanem az unalmas, fárasztó hétköznapok feloldására is.
G. Andi
Imádom a krimiket, de ez alulmúlta a hozzáfűzött reményeket. Attól vártam olyan rettenetesen, mely hamar kiderült, hogy az írói álnév J.K. Rowlingot takarja... hiányzott a regényből a borzongás, hogy kitalálható legyen a gyilkos, a könyv felénél már tudni lehetett. Későn lendült be a cselekmény. A mellékszálak több érdekességet tartalmaztak. Nem volt magával ragadó, letehetetlen könyv. Kár, majd a következő biztos jobb lesz.
Tóth-Szöllős Zita
Szerintem szórakoztató olvasmány, Galbraith (Rowling) stílusa magával ragadja az embert. Alig várom a folytatást.
martika
Nekem nem volt magával ragadó. Ha valaki unatkozik járjon utána hogy ezt a történetet régebbi formában már megírta-e valaki, mert nekem ismerősnek tűnik. A kikölcsönzött munkaerő és annak a nyomozásba bevonása. Úgy éreztem hogy én ezt már olvastam valamikor. Lehet hogy már egyszer kiadták csak még nem volt felkapott az írónő?
Szobota Katalin
Klasszikus krimi. Gyilkosság, majd a szintén klasszikus nyomozás, a szürke agysejtekre hagyatkozva. A vége meglepett.
nomak
Klasszikus stílusú közepes krimi,se több, se kevesebb...
Mutasd az összes véleményt


Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot