Robert Charles Wilson

Pörgés - Spin

GALAKTIKA FANTASZTIKUS KÖNYVEK

metropolis media group  | 2007  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  422 oldal

Egy októberi éjszakán a tízéves Tyler Dupree döbbenten nézte végig, ahogy a csillagok sorra kihunynak az égen. Az ür egy csapásra valóban üres lett. Tyler azóta felnött, és ahogy valamennyi embernek a Földön, neki is meghatározó élményévé vált a nagy elsötétedés jelensége. A Nap csupán egy halvány korong az égen, a Hold eltünt, a mesterséges űrobjektumok pedig kivétel nélkül lezuhantak, és maradványaik olyan vénséges-vénnek tünnek, mintha a nyilvántartottnál sokkal régebben keringtek volna bolygónk körül.

Kutatók próbálják megfejteni a rejtélyt, és amire bukkannak, az tragikus jövőt vázol föl az emberi faj elött: a Földet egy idegen lények építette fal szigeteli el a világegyetem többi részétöl, és odakint sokkal gyorsabban telik az idő - egy nap alatt mintegy százmillió év! Ebben az iramban csillagunk életéből nem lehet több hátra negyven esztendőnél!

Robert Charles Wilson regénye egyszerre sodró SF-thriller, szerelmi történet és apokaliptikus vízió, de mindenképpen csúcsminöségű irodalmi mű. Ebben az olvasókkal a kritikusok is egyetértettek, így a könyv nemcsak bestseller ett Amerikában, de elnyerte a rangos Hugo-díjat is.

+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó metropolis media group
Kiadás éve2007
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:422
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly348 gr
Sorozat GALAKTIKA FANTASZTIKUS KÖNYVEK
FordítóGálvölgyi Judit
ISBN9789638735720
Árukód2154890 / 1034003

Vásárlói értékelések, vélemények

Rachné Görög Zsófia
2008. 08. 14.

Elégsokat olvasok, sci-fit, klasszikust egyaránt, de ez a könyv valóban kiérdemelten díjazott. Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Brunner
2009. 07. 16.

Szerintem is nagyon jó könyv, és érdekes a témája. Nagyon várom a harmadik részt !

Szidiusz
2009. 08. 05.

Unalmas, vontatott, az egész csak a két főszereplő szerelmi nyüglődéséről szól

OzZy
2009. 09. 17.

Szerintem iszonyat jó könyv! Letehetetlen, abszolút nem értek egyet Szidiusszal! Ritka az ilyen izgalmas mű! Csak ajánlani tudom!

Gerald
2009. 09. 25.

Nagyon rég olvastam ilyen jó és igényes sci-fit, csak ajánlani tudom. Tipikusan az a fajta mű, amit élvezettel lehetne olvasni ha nem sci-fi környezetben zajlik a történet .

Csizi Csaba
2011. 08. 18.

Úgy vélem, ritka kincs, amikor az olvasó sokkal többet kap a regény végére, mint amit a hátsó borítót elolvasva elvár. Kiválóan szerkesztett, nem egy csúcspontra épülő könyv (mint korábban Clarke számos könyve), így végig lebilincselően izgalmas. A különböző idősíkok által vezetett sztori sok kérdést felvet, amelyekre fény derül az olvasás során. A folytatást most szereztem be, a triológiát lezáró kötet még idén várható magyarul!


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék megvásárlásával

284 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal