A Varázslat

Egy szó megváltoztat mindent. Több mint húsz évszázadon keresztül egy szent irat félreértett szavai majdnem mindenkit megtévesztettek és összezavartak. A történelem során csak nagyon kevesen ismerték föl, hogy ezek a szavak egy rejtvény alkotórészei. Amint fölfeded a rejtélyt, egy új világ tárul a szemed elé. A Varázslatban Rhonda Byrne a világ elé... bővebben
Utolsó ismert ár:
3 790 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kovács Kinga
Valóban varászlatos egy könyv, ami tele van nagyszerű segítő-feladatokkal. Igaz, ezek a feladatok egyszerre könnyen és nehezen megvalósíthatók napjainkban, amikor az emberek inkább rohannak és nincs idejük. Gondolok itt a feladatok túlnyomó részére, ahol írni kell. Ettől függetlenül ajánlom azoknak is, akik csak elolvasnák és mondjuk pár gyakorlatot végeznek el belőle. Már azzal is csodákat képes elérni az ember!
Veronika
A Titok, valamint Az erő című könyvei után Rhonda Byrne ismét egy remekművet alkotott hűséges követői számára, melyben egy 28 napos, felejthetetlen utazást tehetnek a világ rejtett, igazán fontos kincsei között. Aki valóban hisz a varázslatban, annak nem lesz nehéz alkalmaznia a mindennapokban azt a mérhetetlen erejű, elengedhetetlen tudást, amelyet a világhírű írónő A Varázslatban eléjük tár. Mi is a varázslat szó igazi jelentése? A helyes válasz, és vele együtt az őszinte felismerés lehetőséget kínál arra, hogy a varázslattal megváltoztassuk életünket. Mert az élet sokkal varázslatosabb, mint azt valaha is gondolnánk!
Anikó
Varázslatos!
Bernadett
Rossz kedvre, elégedetlenségre, depresszióra a legjobb!
Béci
Nagyon jó!!!
Béci
Nagyon jó!!!
Csacsa
Az első két kötet épp életem legsötétebb pillanatában talált meg (ez sem volt véletlen, mert olyan nincs), már az a kettő is sokat segített az életemen, de ez a kötet, tényleg minden nap a kellő feladatot állította elém. Olyan dolgokat tapasztaltam meg, amikre nincs más magyarázat, csak a TITOK, ERŐ, és VARÁZSLAT! Számtalan példát tudnék mondani. Most kezdtem el másodszor a könyvet, de még most is meglep az ereje! Köszönöm, ez a legjobb szó, ami az eszembe jut, ha a könyvre gondolok. Az életemet változtatta meg! Mindenkinek csak ajánlani tudom!
Edina
Két napja vettem meg a könyvet és épp csak beleolvastam, amikor már megtapasztaltam a működését. A boltokban kedvezményt kaptam termékekre, még a gyógyszertárban is, ahol saját tapasztalatom szerint ilyen nem fordul elő, és a termék nem volt benne az akcióban! Munkaügyben is örömet okozott. Olyan munkalehetőséget hozott, amivel hasznosan áthidalhatom egy tanfolyam kezdetéig az időt. Ez volt a legnagyobb meglepetés!
Lévai László
Egyhuzamban olvastam el, nem tudtam letenni. A titok is működött, és Az erő is, de ez a könyv feltette a koronát mindenre. Hálás vagyok az Írónak, hogy közzétette mindenki számára, és így elolvashattam. Hála hála hála.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6