Rémautó

Ugye emlékszik még, Kedves Olvasó, Christine-re, a bestiális Plymouthra? Nos, Stephen King új regényének főszereplője ezúttal egy 54-es Buick 8-as Roadmaster. Történt egyszer, a hetvenes évek végén, hogy a nyugat-pennsylvaniai Statlerben a városszéli benzinkúthoz hívták ki a rendőrséget. Egy gazdátlan autót kellett elszállítaniuk. Igencsak furcsa... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 850 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Noémi
Szerintem King egyik leggyengébb könyve...Szó szerint végigszenvedtem, hátha a végére tartogatja az izgalmakat, ám a várt hatás elmaradt...Christine-hez semmi köze, de az előttem szólóhoz csatlakozva én is csak ajánlani tudom az utóbbit!
Sawyer
Ez volt King-től az első könyv amit elolvastam. Kicsit féltem attól, hogy nagyon rossz lesz (A kommentekből gondoltam így), de tudtam, hogy végig fogom olvasni. Még ezt be sem fejeztem, de már meg is vettem a Borzalmak Városát és a Halálos Árnyékot. NEKEM A RÉMAUTÓ TETSZETT! Nem azt írom, hogy ez a legjobb regénye, de az biztos, hogy nem is a legrosszabb. (Most az AZ-t olvasom.) Mindegyik könyve más miatt jó!
Olvasó
Vontatott. Semmi borzongás, semmi igazi titokzatosság, csak sok gondolati vívódás. Gyakran jutott eszembe az bűnös gondolat, hogy átlapozok részeket. Lassan értem a végére. Ha autóról akarsz olvasni, a Christine-t vedd a kezedbe! Abban nem csalódsz!Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2