Bántalmazó házasság

A szép és intelligens, ám a szíve mélyén súlyos önbizalom-hiánnyal küszködő Kárpáti Anna ügyetlenül csetlik-botlik a partnerkapcsolatok világában. Már-már feladja a társkeresést, amikor találkozik Ferkóval. Eleinte minden szép és jó, de egy napon robban a bomba. Ferkóról kiderül, hogy korántsem az a kedves, szeretetteljes férfi, akinek addig mutatta... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VI. kerület Libri Oktogon Könyvesbolt
5 db alatt
Budapest, XIII. kerület Duna Plaza Bevásárlóközpont, I. emelet
5 db alatt
Budapest, XIX. kerület KÖKI Terminál Bevásárlóközpont
5 db alatt
Összes bolt mutatása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Kincses sziget - Több ezer kötet!

20-80%
Még 4 napig!
Olvasói értékelések
Kovács Lilla
Letehetetlen könyv,bár a témája nehéz,de remekmű született ismét!
Jónás Beáta
Számomra az egyik legfelkavaróbb, mégis, tanulságai révén szívemnek az egyik legkedvesebb történet az utóbbi időben olvasott regények közül. Anna a cselekményt adó, hömpölygő események sodrában válik alázatos fiatal lányból érett, öntudatos, felnőtt nővé. A Ferkóval való találkozásáig ő a tisztességes diáklány és a démoni nő egy személyben. Ferkó mint a FÉRFI érkezik meg az életébe, aki miatt feladja múltját, családját, barátait. Azért teszi ezt, hogy Ferkónak megfeleljen. A lelki és fizikai terrort elszenvedő nő kezdetben azonosul helyzetével: ez jár neki, gondolja. Úgy véli, megérdemelten kap Ferkótól minden egyes pofont és sértést, hiszen az ő tanult társa így nevel majd belőle rendes asszonyt. Az érzelemszegény kapcsolatban fuldokló, frissen diplomázott Anna azonban tanárként, az első munkahelyén tapasztalt szakmai sikerek, a kollégák bizalma és elismerése hatására lassacskán más szemszögből tekint házasságára. Fokozatosan elkezdi értékelni és tisztelni önmagát. Nem akar tovább alárendelt szerepben maradni. Akár egy hamvaiból újjáéledő főnixmadár, úgy támad fel benne az öntudatos nő, aki bátran szembeszáll zsarnok férjével, és véget vet pusztító házasságának. Anna kálváriája mindenki számára felkavaró lehet. Hiszen a szerelem vagy annak illúziója gyakran valamennyiünket megmagyarázhatatlan tettekre sarkall. Vakon hiszünk a partnernek, és érdemtelenül bízunk benne, holott a mennyei boldogság helyett a poklok poklát járjuk meg vele. Ferkó, a negatív főhős férfiként, társként, emberként egyaránt megbukik: aki a külvilágnak él, aki régi, gyermekkori sérelmek mögé bújva mentegeti felelőtlen felnőtt kori tetteit, az kudarcra van ítélve. Nagyon megszerettem Rados Virág művét. Különleges a téma hétköznapiságában, gazdag a szegénységben, színes a szürkeségben. Regény mellett párkapcsolati és önismereti szakkönyv is lehetne. Letehetetlen!
Szijjártó Mónika
Nagyon vártam, azonnal elkezdtem, és imádtam. Kár hogy nem lehet minden héten újat olvasni Rados Virágtól... Az előző 2 könyve is szívem csücske. Különleges témák, hozzám közel álló stílusban. Szeretem.

Események

H K Sz Cs P Sz V
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2