A főzés magasiskolája - Institut Paul Bocuse
geopen könyvkiadó kft. | 2018 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 718 oldal
250 SÉFMÓDSZER BEMUTATÁSA LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE, 1800 FOTÓVAL
250 fotóval illusztrált technikai eljárás.
70 eredeti recept az Intézet konyhafőnökeitől.
Több mint 1800 étel- és fázisfotó.
Részletgazdag leírások.
Milyen a tökéletes vendéglátás, hogyan teremtsünk összhangot étel és ital között, s milyen a hibátlanul terített asztal.
A KONYHAFŐNÖKÖK MESTERSÉGBELI TUDÁSÁT
BÁRKI ELSAJÁTÍTHATJA!
"A boldogság a konyhában lakozik."
Paul Bocuse
A termék megvásárlásával
1 890 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | geopen könyvkiadó kft. |
---|---|
Kiadás éve | 2018 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 718 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Súly | 4670 gr |
Illusztráció | KÉPEKKEL |
Fordító | Király Katalin |
ISBN | 9786155724565 |
Árukód | 2713751 / 1173982 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
1 890 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes