Osvárt Judit

A mangalica - A világhírű magyar fajta története a legjobb magyar séfek receptjeivel

boook kiadó kft  | 2012  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ  |  215 oldal

A mangalica a világhírű magyar fajta története, a legjobb magyar séfek receptjeivel. Hagyományos magyar disznófajtánk, a mangalica talán soha nem örvendett akkora népszerűségnek, mint manapság és még soha nem íródott róla szakácskönyv. A mangalica c. könyv egyszerre tartalmas ismeretterjesztő kiadvány és szakácskönyv. A fajta történetét, sajátosságait és más tudnivalókat egy hosszú tanulmányban foglaltuk össze a kötet elején a tanulmány szerzője a Mangalicatenyésztők Országos Egyesületének elnöke, Tóth Péter. A kötet második felében pedig a legjobb magyar éttermek legismertebb szakácsai mutatják meg, ők mit készítenek mangalicából - mégpedig oly módon, hogy az a háziasszonyok számára is érdekes, tanulságos és követhető legyen. A tanulmányt és a recepteket is színvonalas, különleges illusztrációk és exkluzív, kizárólag a könyv számára készített fotók kísérik.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
5 215 Ft

A termék megvásárlásával

521 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó boook kiadó kft
Kiadás éve2012
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:215
BorítóKEMÉNYTÁBLA, VÉDŐBORÍTÓ
Súly860 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
FotóztaGlódi Balázs
ISBN9789638894236
Árukód2232149 / 1086759

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
5 215 Ft

A termék megvásárlásával

521 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Az ízek varázsaAz ízek varázsa