Neked ugatok!

Korom Gábor, a Népszigeti Kutyasuli vezetője könyvét tartják a kezükben. A szerző hosszú utat járt be. Egykori sportkutyásként a csapatai fényes trófeákat gyűjtöttek, de egyszer nagyot fordult vele a világ. Onnantól kezdve munkatársaival az ember és a kutya kapcsolatát kutatják, azokat a módszereket, amelyek a mindennapokban is könnyen alkalmazhatók,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 555 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
A véleményeket és az értékeléseket nem ellenőrizzük.
Nincs értékelés
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
Olvasói értékelések
dr.Helyes János
Rendkívül hasznos információk, nagyon jó szerkezetben. Ha valaki úgy érzi csak az tartja vissza egy hűséges eb-barát választásától, hogy nem tudja honnan kaphat a mindennapi élethez elengedhetetlen információkat, annak feltétlenül javasolom ennek a könyvnek az elolvasását. Sok emberhez kerül úgy kutya, hogy előzetesen vajmi keveset tud a kutyatartásról és az ezzel járó örömökről és természetesen feladatokról. Ez a könyv nagy segítséget nyújt például abban is, hogy tudjuk, milyen kutya illik a környezetünkbe. Segít felkészülni az új családtag fogadására és a mindennapokban felmerülő kérdések zömére is adekvát választ ad. A "tükör" módszer, ami az szerkesztők saját szellemi terméke, kíválóan működő rendszer a kutya megértéséhez és neveléséhez. A könyvben leírt módszer gyakorlati elsajátításában pedig konkrét segítséget is lehet kérni ( és kapni ) a módszert alkalmazó kutyaiskolában.
Eredeti ár: 3 990 Ft
Online ár: 3 790 Ft
Kosárba
Törzsvásárlóként:
379 pont

Események

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
ChatBot