Élj bátran! - Merj állást foglalni!

A felettébb inspiráló és motiváló erejű könyv szerzője Michael Catt, aki a Kendrick fivérek által készített nagy sikerű filmek vezető producere, és egyben a Sherwood Baptista Gyülekezet pásztora is. Bibliai szereplők példáin, és mai történeteken keresztül szólalnak meg a bátorító üzenetek, amikre ebben az egyre inkább elgyávuló világban egyre... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 575 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
A termék az alábbi akciókban szerepel:

Kincses sziget

20-80%
Még 6 napig!
Olvasói értékelések
Veronika
Michael Catt, a Georgia állambeli Albanyban található Sherwood Baptista Gyülekezet tiszteletreméltó pásztora, továbbá a Bátorság emberei és a Tűzálló című filmek vezető producere. A szerző legújabb kötetében olyan csodálatos útmutatót nyújt híveinek, amelyből kiderül, hogy az elszánt, önmagukat és véleményüket vállalni akaró emberek nincsenek egyedül ebben az egyre több közömbös, kellő felelősségtudattal nem rendelkező emberekkel teli világban. Az Élj bátran! nem győzi eléggé hangsúlyozni a véleménynyilvánítás fontosságát, és azt, hogy a megfelelő eszközök birtokában olyan cselekedetekre is képesek lehetünk, akár a mesebeli hősök. Bibliai alakok tanulságos történetei egy lenyűgöző bölcsességcsokorba gyűjtve.

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3