Marta Rovira

Afrikai gyémántok

stb könyvek könyvkiadó  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS  |  232 oldal

Libri Antikvárium
Ezermillió eurót, egy villát, több luxusautót és két céget örökölt Júlia a nevelőszüleitől, miután hajószerencsétlenség érte őket. Gazdag lett, de árván maradt, miként gyermekkorában. Elhatározta, hogy felkutatja vér szerinti szüleit.
Először nagyanyjára talál rá, ám ő hallani sem akar róla. De elárulja, hol találja meg édesanyját. A bolondok házában. Ott tudja meg, hogy őt Yvonne-nak keresztelték születésekor. Édesanyja levele arra is utal, hogy ő hibiszkuszbokor tövében fogant egy felejthetetlen éjszakán, francia apától, akit Dél-Afrikában kell keresnie.
Ott azonban váratlan események fogadják. Édesapja elmenekül az utolsó pillanatban, mielőtt találkozhatnának. Az egyik segítőjének eltörik a karját, bordáit, a másiknak, egy lengyel-búr afrikandernek a terepjárójára pedig helikopterből lövöldöznek. Neki az autó alá kell menekülnie a lövések elől. A harmadik segítője egy exzsaru, akivel - úgy tetszik - össze is fonódik az élete. Mellőle azonban emberrablók kezébe kerül. Megpróbál megszökni - sikertelenül. Nem érti, mi köze van neki vagy apjának a gyémántokhoz, amelyekért elrabolták.
Ki a titokzatos megmentő, akiről annyit tudni, hogy egykor volt egy királygepárdja? Rátalál-e Yvonne-Julia Afrikában a gyökereire? És rájön-e végre, hol keresse az igazi, tiszta gyémántot, hogy nyugodt és teljes életet élhessen?
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 855 Ft

A termék megvásárlásával

85 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Állapot:
Méret:12 x 18 cm
Kiadó stb könyvek könyvkiadó
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:232
BorítóPUHATÁBLÁS
ISBN9789632590578
Árukód6302626 / 5301798

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 855 Ft

A termék megvásárlásával

85 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-4 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-4 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kriminálisan jó válogatásKriminálisan jó válogatás