Marlo Morgan

Vidd hírét az Igazaknak

partvonal  | 2023  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  199 oldal

Egy amerikai orvosnő merész, páratlan kalandba keveredik, amikor elfogadja egy ismeretlen ausztrál bennszülött törzs, az Igazak népe hívását, és velük megy négy hónapos vándorútjukra, keresztülszelve a távoli kontinens kietlen pusztaságát. A 2200 kilométeres út során nap mint nap bizonyítja kitartását, ezért nomád társai befogadják, és készséges türelemmel beavatják évezredes kultúrájukba - ő pedig megtanulja, milyen ereje van az őszinteségnek, megismeri az életben maradás rejtélyeit, megtapasztalja a test és a lélek összhangját, a tánc és az ének gyógyító hatalmát. Majd pedig teljesíti, amire kérik, és közvetíti az Igazak üzenetét, amely minden emberhez szól: fogadjuk el, hogy minden élőlény ugyanannak az univerzumnak a része, találjunk vissza a természetbe, és vigyázzunk a Földre. Belső világunkban pedig szabaduljunk meg az értelmetlen elvárásoktól, és találjunk értelmes célt az életünknek. Marlo Morgan 1991-es regénye rögtön nemzetközi hírű bestseller lett; az azóta eltelt több mint két évtized lankadatlan érdeklődése pedig a modern klasszikusok sorába emelte.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 699 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 514 Ft

A termék megvásárlásával

351 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó partvonal
Oldalak száma:199
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly230 gr
ISBN9789639910874
NyelvMAGYAR
Kiadás éve2023
Árukód2228328 / 1082833
FordítóBalázs Éva

Vásárlói értékelések, vélemények

Horváth Anikó
2013. 02. 20.

Igazak - mond még ma számunkra valamit ez a szó, amikor a "nagy szavak" elvesztik eredeti jelentésüket, és üressé, tartalmatlanná válnak? Aki elolvassa Marlo Morgan könyvét, felfedezi, hogy még vannak közöttünk olyan emberek, akik számára Igaznak (így - nagybetűvel) lenni olyan lehetőséget jelent, ami az élet legnagyobb öröme és kihívása. Tőlük megtanulhatjuk, hogy a lélek nem véletlenül van éppen itt és most a Földön. S azt is, hogyan válhatunk mi is a világmindenség titkainak örököseivé. Morgan regénye után másként látjuk majd nemcsak Földünket, hanem saját magunkat is. Talán ez az első lépés ahhoz, hogy egy kicsit jobb világban élhessünk. Már csak ezért is érdemes elolvasni ezt a könyvet.

Szeged Könyvesbolt
2013. 05. 01.

Egy amerikai orvosnő négy hónapos vándorútja során megismeri egy ismeretlen ausztrál bennszülött törzs életbölcsességét, évezredes, ősi kultúráját. Üzenet van a könyv soraiban, nekünk, a civilizált körülmények között élőknek üzennek, hogy vigyázzunk a Földre, találjunk vissza a természetbe. Olvassuk tehát a könyvet és gondolkodjunk el annak mondanivalóján!

Miskolc Könyvesbolt
2013. 08. 13.

Valóban kihagyhatatlan. Pár évtizeddel ezelőtt, amikor Coelho neve számunkra, azaz magyarok számára mit sem jelentett, Marlo Morgan könyve már óriási sikert aratott, majd méltatlanul a feledés homályába merült. Szerencsére a közelmúltban újra kiadták és egyre többen kíváncsiak a szerzőre. Talán nem szerencsés Coelho-hoz hasonlítani, de muszáj, mert hasonló vonalat képviselnek, csak Morgan kevésbé személyes illetve erőltetett ( bocs a rajongóktól ).

Jávorkai Éva
2014. 02. 06.

Csodálatos, nagyszerű könyv, főként mert az az ember írta, aki átélte a történéseket. Ennek a könyvnek a mondanivalójának kötelező olvasmánynak kellene lennie az iskolákban. Jó lenne, ha ezek a gondolatok uralnák a világot, az embereket.


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 699 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Online ár: 3 514 Ft

A termék megvásárlásával

351 pontot szerezhetSzemélyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Frei Tamás: Puccs MoszkvábanFrei Tamás: Puccs Moszkvában