Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes - TŰNŐDÉSEK HÉTKÖZNAPI DOLGOKRÓL

Már az óvodában megtanultam mindent, amit tudni érdemes. Azt, hogy hogyan éljek, mit tegyek, mind az óvodában tanultam meg. Az egyetemen a bölcsesség nem volt különösebb érték, az óvodában azonban annál inkább. Íme, amit ott tanultam: Ossz meg mindent másokkal! Ne csalj a játékban! Ne bántsd a másikat! Mindent oda tegyél vissza, ahonnét elvetted!... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 805 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Imre Katalin
Nekem csak annyi bajom vele, hogy nagyon AMERIKAI. A csokis keksz zabálás örömének a hirdetése elég szánalmas. A jólét és a kényelem imádata egyfajta önelégült okoskodó hangulatot teremt. Még jó, hogy közben mást is olvasok! Van benne néhány kedves sztori. Például nekem nagyon tetszett a hangya és az ürülékét cipelő lárva esete. De ezek csak jópofa poénkodások. A könyv kiválón példázza a mai amerikai szürkeállomány minőségére, a fogyasztói társadalom szentimentális jellegére. Jellemzően a nagy amerikai írókat Európában szeretik igazán.
Völgyesi Márta
Fulghumnak több új könyvét is megtaláltam egy konkurrens oldalon. Librinél miért csak ez az egy kapható? Igy nehézkes törzsvásárlónak maradni... Egyébként Fulghum könyvei rövid, könnyed, olvasmányos és rendkívül szórakoztató történeteket tartalmaznak, ajánlom mindenkinek - NEM CSAK KÖNYVMOLYOKNAK!
Tóth Edina
Érdekes és szórakoztató. Sajnos kissé rövid...
Mihalovits Erzsébet
Nagyon kedves, nagyon szórakoztató könyv! Ajánlható mindenkinek. Fulghum úrnak van még egy könyve (valószínűleg több is van, de itthon csak az volt kapható)a "Már lángolt, amikor ráfeküdtem..." című; ezt a könyvet miért nem nyomtatják újra? Ez a könyv éppen olyan kedves és szórakoztató, mint az előbbi! A választ nagyon szépen, előre is köszönöm! Tisztelettel Mihalovits Erzsébet
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3