Lovasok

A sok szálon futó szerelmi történet a díjugrató sztárok zárt világába enged bepillantást, szereplői angol arisztokraták, a helyszín pedig a páratlan szépségű vidéki angol táj. A szerző jól ismeri a regényben bemutatott világot, s bár szereplői elsőre is közérthető figurák a lovakért rajongó iskolás lány, a becstelen playboy, az árva cigányfiú -... bővebben

Jelenleg nem rendelhető


Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
ZSike
Hát............ennél jobb sorozatot még nem olvastam de még a férjszelídítő hátra van kíváncsian várom Jilly Cooper újabb fantasztikus történeteit!
Timi
Szenzációs a könyv! Csak ajánlani tudom! Bár tény, hogy nem folytatásos regényekről van szó, de mindezek ellenére még is azt mondom, hogy célszerű a Lovasokkal kezdeni, majd a Riválisok, illetve a Póló c. könyvvel folytatni! Ugyanis a szerzőnő mindegyik könyvében utal a korábban már bemutatott hőseire, és így mindenképpen követhetőbb azok élete. Már nagyon várom a következő regényét!!!
Szatmári Szandra
Ajánlom minden lovasnak, vagy csak állatszeretőnek, vagy csak aki szereti az ilyen szerelmi történeteket-nem csöpögős, szóval mindenkinek!!!
Őri Krisztina
Az eddigi lagjobb könyv amit valaha olvastam.! Fantasztikus! Együtt sírtam, nevettem a szereplőkkel!!Mindenkinek ajánlom!
Szatmári Szandra
Háát... Élvezet olvasni meg minden, de a vége viszont, nem is tudom, hogy hogyan fejezzem ki magamat. Számítottam volna egy nagy csattanós dologra, mivel az ajánlás is ezt írja, vártam volna, hogy majd mosolygós arccal alszok el és dübörög a szívem, de előtte még leesik az állam, de semmi extra. Nagyon élvezes a könyv, TÉNYLEG JÓ OLVASNI, és több újságíró véleménye is nagyon jó (szex és lovak-kell ennél több, párbajra hívom azt...) de a vége egyszerűen elkeserített! Valami durranós dolog még odailett volna!!! Azért élvezet olvasni, különösen a lószerelmeseknek,díjlovasoknak ajánlom! OLVASSÁTOK EL!
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ChatBot