Lorna Byrne  |  Horváth Lili

Angyalok nyelvén

central hangoskönyvek  | 2023  | MAGYAR nyelvű

Vajon eltűnődünk-e olykor, miféle misztérium bújhat meg mindennapjaink mögött? És mit gondolunk a túlvilágról? Az Angyalok nyelvén egy megrendítő, egyben lelkesítő utazás egy hétköznapi szemmel nem látható világba.

Lorna Byrne-t kicsi kora óta angyalok veszik körül. Gyerekként úgy vélte, ez természetes, és mindenki tud ezekről a nem földi teremtményekről, melyek ott vannak az emberrel. A felnőttek szemében azonban Lorna furcsának tűnt, sőt retardáltnak vélték.
Ma már viszont a világ minden tájáról betegek és a legkülönfélébb problémákkal küzdő keresik fel, hogy gyógyulást, megnyugtató szavakat kapjanak tőle. Különböző vallások tudósai is hozzá fordulnak tanácsért, útmutatásért. Képes lelkekkel és angyalokkal beszélgetni, és ahogy megosztja velünk a spirituális világról való bensőséges ismereteit, a remény és a szeretet üzenetét közvetíti mindannyiunk felé.Az Angyalok nyelvén Lorna lenyűgöző élettörténetét meséli el. Érzékletes leírásaiban megelevenedik a gyermekkor szegényes dublini városrésze, a munkakeresés viszontagságai és álmai hercege is, akihez feleségül megy, vállalva a tragikus végkifejletet. Lorna története révén különleges betekintést nyerhetünk az angyali segítségbe, melyben részesülünk, mindig, minden pillanatban.
Ahogy ő fogalmaz: "Csak kérni kell, ennyi az egész!"
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Online ár: 2 980 Ft
Akciós ár: 2 384 Ft

Azonnal hallgatható

Kiadó central hangoskönyvek
Kiadás éve2023
NyelvMAGYAR
FormátumSTREAM
ISBN9789636142483
Árukód2777639 / 8000710

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Online ár: 2 980 Ft
Akciós ár: 2 384 Ft

Azonnal hallgatható

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal