Karin Kuschik  |  Ruttkay Laura

50 mondat, ami megkönnyíti az életet

good life books  | 2024  | MAGYAR nyelvű

50 csodafegyver, hogy mindennap megtapasztalhassuk belső függetlenségünket!

Karin Kuschik, a Der Spiegel #1 bestsellerírója több mint húszévnyi önmenedzsment-coach tapasztalattal a háta mögött számtalanszor megfigyelte, hogyan teremtünk drámát magunknak a tisztánlátás, a határhúzás és a megbecsülés hiánya miatt. Könyvével pontosan erre kínál hatékony megoldásokat, hogy életünket könnyebbé tegye. Nem bonyolult eszközöket, hanem frappáns mondatokat fogunk ebben a kiadványban találni, amelyeket könnyen meg is tudunk jegyezni. Szívélyesen, egyszersmind kellő éleslátással, a való életből vett történeteket mesél el, és aranyat érő mondatokat hoz, amelyekkel a hatékony szavak csodálatos világára nyit kaput. Ebben a Németországban hihetetlenül nagy népszerűségnek örvendő könyvben, minden egyes mondattal közelebb kerülhetünk könnyed és derűs önmagunkhoz, ahonnan minden teljesen természetesnek tűnik. Felfedezhetjük saját belső függetlenségünket.

Karin Kuschik 50 igazi csodafegyvert gyűjtött össze egy-egy találó mondat formájában, hogy nap mint nap megtapasztalhassuk a belső függetlenséget. Ezeket szakmai vagy magánéletükben egyaránt alkalmazhatjuk. Apró, de annál nagyobb hatású ,,felismerések", amelyek megnyugtatnak, vagy akár megdöbbenést váltanak ki - nem utolsósorban pedig megkönnyítik az életet.

Leld örömödet te is ebben az 50 mondatban, amelyek meglepően könnyebbé tehetik életedet!

,,Ő az a nő, aki a topmenedzserek mögött áll. Hozzá fordulnak a felső vezetők, ha tanácsra van szükségük." - ZEIT online
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 5 190 Ft

A termék megvásárlásával

519 pontot szerezhet


Azonnal hallgatható

Kiadó good life books
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
FormátumSTREAM
ISBN9789636301491
Árukód2778801 / 8000727

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 5 190 Ft

A termék megvásárlásával

519 pontot szerezhet


Azonnal hallgatható

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat