Legend - Legenda - PUHATÁBLA

A hajdani Los Angeles partvidékét elöntötte a tenger. Észak-Amerika két nemzetre szakadt; a Köztársaság hadban áll a Kolóniákkal. A jómódú környéken, az elithez tartozó családba született, tizenöt éves June kivételes tehetség. kötelességtudó, szenvedélyes, a haza iránt elkötelezett, nyitva áll előtte az út a Köztársaság legmagasabb katonai köreibe. A... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Faragó Vivien
Egy nagyon jó könyv volt, szerettem is, bár hogy őszinte legyek, az én világomtól még egy kicsit távol áll. Nagyon szeretem a disztópiákat, de ez a könyv valahogy más volt, mint a többi. Biztosan olvasni fogom a többi részét is, de még szoknom kell, hogy ennyire katonai szempontokból épül fel a történet, és hogy az ekkora hangsúlyt kap :)
Fábrik Bella
Bevallom ez a könyv nem keltette fel az érdeklődésem először. Annyi ismerősöm olvasta és áradozott róla, engem mégsem érdekelt igazán. De végül csak sikerült elolvasnom. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de ezt a könyvet mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el!! Mert egyszerűen lehengerlő, izgalmas, nem lehet letenni! Már az elején magával ragad! Annak ellenére, hogy vannak benne kiszámítható részek, képes voltam végig izgulni a könyvet, ráadásul nagyon sok nyitott szál van benne, amitől csak még kíváncsibbá váltam. Mindez nagyon jó stílussal fűszerezve és két tehetséges fiatal szemszögéből láthatjuk, kik eltérő eszmékben nőttek fel. June és Day nagyon szerethető karakterek, élvezet volt olvasni a történeteiket, gondolataikat, és bepillantást nyerni a múltjukba. Alig várom, hogy a történetük folytatását is megismerhessem! :)
andie88
A Legenda egy ígéretes sorozat, *számomra* átlagos kezdete. Adrenalin őrültek kicsit unhatják a kitöltő részeket. A legnagyobb baj az volt, hogy nem sok mindent fedett köd és elég hamar rájön az olvasó, illetve számít a megoldásra, pedig pont az lenne a lényege, hogy a főszereplőkkel együtt találgassunk de sajnos nem kellett. Ettől eltekintve, nem bántam meg azt, hogy megvettem, hiszen a saját kategóriájában még így is messze kimagasló ezért a négy pontos értékelés. A váltott nézőpontról nem tudok mit nyilatkozni. alapjáraton tetszett, de nem mindig tett jót a könyvnek, viszont azt sem tudnám eldönteni, hogy kinek a szemszögéből lett volna a legjobb A második részt is biztosan elfogom olvasni, amint letudtam a már elkezdett olvasmányaimat, mert nagy potenciált látok benne és amiket hallottam róla, az az a könyv, amit a Legendától is vártam.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
ChatBot