Marie Lu

Legend - Legenda - PUHATÁBLA

VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK

könyvmolyképző kiadó kft.  | 2016  | MAGYAR nyelvű  | PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT  |  302 oldal

A hajdani Los Angeles partvidékét elöntötte a tenger. Észak-Amerika két nemzetre szakadt; a Köztársaság hadban áll a Kolóniákkal. A jómódú környéken, az elithez tartozó családba született, tizenöt éves June kivételes tehetség. kötelességtudó, szenvedélyes, a haza iránt elkötelezett, nyitva áll előtte az út a Köztársaság legmagasabb katonai köreibe. A Lake Szektorban, a nyomornegyedben született, tizenöt éves Day a Köztársaság legkeresettebb bűnözője. De a szándékai korántsem olyan elítélendők, mint azt gondolnánk. Ők ketten két külön világban élnek, és talán sosem keresztezné egymást az útjuk, ám egy nap June bátyja gyilkosság áldozatává válik. Az első számú gyanúsított Day lesz. Ezzel kezdetét veszi a mindent eldöntő macska-egér játék, melyben Day kétségbeesett versenyt fut a családja életéért, miközben June elszántan igyekszik megbosszulni bátyja halálát. De az események megdöbbentő fordulatot vesznek. Rájönnek, kettejükben van valami közös, és azt is megtudják, milyen messzire hajlandó elmenni a hatalom, hogy megőrizze titkait.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó könyvmolyképző kiadó kft.
Kiadás éve2016
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:302
BorítóPUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
Súly364 gr
Sorozat VÖRÖS PÖTTYÖS KÖNYVEK
FordítóAncsat
ISBN9789632457031
Árukód2231897 / 1086486

Vásárlói értékelések, vélemények

anonima
2013. 03. 17.

egyszerűen imádtam, fordulatos és szuper:) már alig várom a következő részt magyarul:D

andie88
2013. 04. 07.

A Legenda egy ígéretes sorozat, *számomra* átlagos kezdete. Adrenalin őrültek kicsit unhatják a kitöltő részeket. A legnagyobb baj az volt, hogy nem sok mindent fedett köd és elég hamar rájön az olvasó, illetve számít a megoldásra, pedig pont az lenne a lényege, hogy a főszereplőkkel együtt találgassunk de sajnos nem kellett. Ettől eltekintve, nem bántam meg azt, hogy megvettem, hiszen a saját kategóriájában még így is messze kimagasló ezért a négy pontos értékelés. A váltott nézőpontról nem tudok mit nyilatkozni. alapjáraton tetszett, de nem mindig tett jót a könyvnek, viszont azt sem tudnám eldönteni, hogy kinek a szemszögéből lett volna a legjobb A második részt is biztosan elfogom olvasni, amint letudtam a már elkezdett olvasmányaimat, mert nagy potenciált látok benne és amiket hallottam róla, az az a könyv, amit a Legendától is vártam.

Fábrik Bella
2013. 12. 25.

Bevallom ez a könyv nem keltette fel az érdeklődésem először. Annyi ismerősöm olvasta és áradozott róla, engem mégsem érdekelt igazán. De végül csak sikerült elolvasnom. Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de ezt a könyvet mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el!! Mert egyszerűen lehengerlő, izgalmas, nem lehet letenni! Már az elején magával ragad! Annak ellenére, hogy vannak benne kiszámítható részek, képes voltam végig izgulni a könyvet, ráadásul nagyon sok nyitott szál van benne, amitől csak még kíváncsibbá váltam. Mindez nagyon jó stílussal fűszerezve és két tehetséges fiatal szemszögéből láthatjuk, kik eltérő eszmékben nőttek fel. June és Day nagyon szerethető karakterek, élvezet volt olvasni a történeteiket, gondolataikat, és bepillantást nyerni a múltjukba. Alig várom, hogy a történetük folytatását is megismerhessem! :)

Faragó Vivien
2014. 08. 09.

Egy nagyon jó könyv volt, szerettem is, bár hogy őszinte legyek, az én világomtól még egy kicsit távol áll. Nagyon szeretem a disztópiákat, de ez a könyv valahogy más volt, mint a többi. Biztosan olvasni fogom a többi részét is, de még szoknom kell, hogy ennyire katonai szempontokból épül fel a történet, és hogy az ekkora hangsúlyt kap :)


Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
2 374 Ft

A termék megvásárlásával

237 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal