Kneszl Beáta Carmen

Én, a megbélyegzett - Borderline testközelből

noran libro kft.  | 2022  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  312 oldal

"Mindenkinek van takargatnivalója. Neked mi? Én nyíltan vállaltam a titkomat, és ha ez az ára annak, hogy akár egyetlen ember életét megmenthetem, akkor megérte. Önszántamból vonultam be a pszichiátriára. Ha nem tettem volna, akkor vagy magamban, vagy a környezetemben teszek kárt. A közvetlen környezetem, de még az avatott szemek is egészséges embernek tartottak, a borderline személyiségzavarnak nincsenek külsérelmi nyomai."

Kneszl Beáta Carmen könyve humorban és fordulatokban gazdag, nyílt kitárulkozás. Dokumentumregény, melynek szerzője ma is azért küzd, hogy ezt a pszichiátriai kezelést igénylő betegséget ne csak az érintettek, hanem az ő környezetük is emberi módon legyen képes kezelni. A szerző az egyetlen a világon, aki egy könyvben anyakönyvezett névvel, saját arcával vállalja a nyilvánosság előtt a jelenlegi orvostudomány által is a legbonyolultabbnak tartott személyiségzavart. A földön több mint 140 millió ember szenved ebben a betegségben.

A kivételes média- és olvasói érdeklődés hatására most a könyv második, bővített, átdogozott kiadását veheti kézbe az olvasó. 2017-ben a SOTE alapítványa a könyv kapcsán neki ítélte az Antistigma-díjat. 2019-ben felkérték, legyen a Falkám című, a borderline személyiségzavarról szóló dokumentumfilm tanácsadója és szereplője. A filmet több nemzetközi fesztiválon bemutatták, ezeken díjakat is kapott.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
4 265 Ft

A termék megvásárlásával

426 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó noran libro kft.
Kiadás éve2022
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:312
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
Súly362 gr
ISBN9789635173976
Árukód2758457 / 1207451

Vásárlói értékelések, vélemények

(1 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
4 265 Ft

A termék megvásárlásával

426 pontot szerezhetSzemélyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Robert Greene: The 48 Laws of PowerRobert Greene: The 48 Laws of Power