Királyi sivatag

Szultána hercegnő A fátyol mögött és A hercegnő lányai című memoárjainak folytatása. Saját és családja életének egy válságos periódusát mutatja be. A tény, hogy unokahúgát hozzákényszerítik egy jóval idősebb, kegyetlen és aljas férfihoz, és az a felfedezés, hogy egyik unokatestvére szexuális rabszolgákból tart háremet magának, még eltökéltebbé teszi... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 365 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kinga
Én mindhárom könyvet elolvastam, nagyon tetszett mindegyik. Nagyon tisztelem becsülöm a hercegnőt kitartásáért. Sokmindent meg lehet tudni az arab kultúráról ami jól jöhet bárkinek. Fantasztikus történet, csak ajánlani tudom mindenkinek.
Kovács Nóra
Én most olvasom a második részét A Hercegnő Lányait...iádom egyszerűen bele tuom magam élni de mikor el olvastam amit írt ez a Klára kiábrándultam a könyvből köszönöm szépen!(Y) -.-
B P
En nagyon szerettem a konyvet,igaz meg csak az elsot olvastam el.Szerintem felkavaro,sajnalom szegeny Nagy Klarat,hogy ennyire keves egyutt erzes van benne.Sajnalom azt is,hogy nem hiszi el a konyvben leirtakat.Lehet,hogy a dolgok meg vannak benne valtoztatva,de nem veletlenul.....En ,hiszem,hogy egyszer meg azok a nok is SZABADOK lesznek.Es megtudjak milyen elni. Megveszem az osszes kotetet es mindet elolvasom.
Nagy Klara
Bettina kedves, vannak magyar lanyok, akik mivel megsoztjak az agyukat egy arab fiuval, iamdnak az arab vilags zakertojekent feltunni:) Az o bajuk. En itt elek.
Tóth Bettina
Ugyan még a második könyv közepe felé járok az olvasásban, de amitt eddig olvastam nem hiszem, hogy csak egy hazugság lenne, mint azt az állítólagos "Nagy Klára" állítja. Sajnos elég régóta ismerem az arab férfiak "szokásait" a nőkkel szemben.
Mészáros Lilla
Nagy Klára: egyáltalán elolvasta a könyveket? Mert nekem nagyon úgy tűnik, hogy nem:)
Nagy Klára
hopp,túl sok csillagot adtam...only by mistake...
Nagy Klara
Törtenetesen eleve rengeteg tárgyi tévedes van a könyvben,mintha a szerző nem is járt volna arrafele.Tudjuk,hogy járt,csak arra tudok gondolni,hogy úgy beleélte magát a képzelt sztoriba,hogy átlépett rajtuk.Ezn nem lenne gond,de ez a negatív propagandakeltés felesleges.Más világ,és ebbe a világba sassonnak nem sikerült belépnie. U.I.:rossz tapasztalatok..te jó ég.egy európai lánynak 80%-ban rossz tapasztalata van az arab fiúkkal,de ez egyiknek sem hibája.A vegyeskapcsolatok többnyire illúziók,emiatt nem kell egy sassonnak hinni.
Oswald Marina
A könyv szerintem nagyon jó és én mindhárom rézét nagyon szeretem. Bár kicsit furcsa az amit a hercegnőről írnak, hogy keresi a király meg a rendőrség az ismeretlen hercegnőt. Azért be kell látni, hogy azok az adatok alapján amik a könyvekben vannak könnyen azonosítható lehet ez a herecegnő...
Végh Ildikó
Nem tudom ki ez a Nagy Klára,de jó lenne ha elolvasna még néhány könyvet ezzel a témával kapcsolatban.Hála az égnek én nem kerültem az arab társadalommal közelebbi viszonyba de nem is szeretnék. Az a véleményem erről a témáról és a többi kényes dologról, ha már írnak róla szerte a világban akkor van valóság alapja, nem azt állítom,hogy minden igaz, de sok belőle az.És ha a fele igaz akkor már szomorú, hogy a huszadik században vannak még ilyen elmaradott, brutális népek.Régi könyv már a Lányom nélkül soha...,de elképesztő a történet. És erre már sajnos hallottam példákat a közvetlen környezetemből. Még a Klárának személy szerint, ha valaki nem hiszi el azt amit az írók írnak, illetve nem tetszik neki a könyv joga van letenni, de kritizálni, kétségbe vonni a valóságát szerintem nem.
Kovács Eszter
Nagy Klárának üzenem: nekem az a véleményem, hogy neked kissé hiányosak az ismereteid ami az ottani nők sorsát illeti.Ha úgy gondolod, hogy tévedek akkor probálj köztük élni egy kis ideig.Saját tapasztalatom után üzenem neked ezeket.Nekem Jordániai élettársam volt de sajnos szomorúak a tapasztalataim.Ajánlom neked, hogy csak utánna nyilatkozz miután köztük éltél, addig csak magad kacagtatod, mert lehet, hogy találsz még olyan nőt aki köztük élt, és nem fogja támogatni véleményed!!!!!
Nagy Klara
Kivancsi vagyok,mikor jonnek ra Magyarorszagon is,hogy ez a hercegno-sorozat hamisitvany...Konnyen megcafolhato,de persze itt senki sem ismeri az ottani viszonyokat,igy mindent keszpenznek hisznek...szomoru ez
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5