Kérd és megadatik! - Tanuld meg beteljesíteni vágyaidat!

A szerzőpáros a következő alapelvet vallja: bárki lehetsz, bármit tehetsz, és bármire szert tehetsz! Születésedtől megillet a jog, hogy életed megteljen minden széppel és jóval. Ez a könyv megmutatja, hogyan érheted el mindezt. Néhány tanácsa arról szól, miként használd az energiádat és az érzelmeidet, más fejezetei pedig speciális területekről... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 840 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Posch Gabriella
Ha vágysz a pozitív feltöltődésre és lelkesítésre, vedd meg Te is!
Zsolt
Életünk kormányát adja a kezünkbe, s megtanít az örömteli életre. Tényleg... :))
Eszter (BlackRose)
Igen, osztom az előttem álló véleményét: Sokkal jobb, mint a Titok. Gyakorlatias, megfogható, ezáltal több segítséget nyújt, a gyakorlatojk pedig rendkívül jók és hasznosak. Meglepődtem, de a pozitiv gondolkodás, ha megfelően elsajátítjuk, tényleg tud Csodákat művelni! A könyv eleje nekem ugyan kicsit túl sok, túl tömény, de a hátulján a gyakorlatok az mindenért kárpótol. "Kúraszerűen", vagy alkalomszerűen most is csinálom, mikor éppen melyiket érzem úgy, és segít. Tényleg.
Nono
Olyan egyszerű lesz minden, ha elolvassa, ha megérti és ha megérzi az ember, miről is szól a könyv. Csupán lelki változásra biztat, azért, hogy jobb legyen az életed. Azokhoz is szól, akik nem tudják, mi igazán a pozitív gondolkodás. Véleményem szerint sokkal jobb, mint a Secret.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1