Bátorfi Andrea

Csend és tér - Út az áramló élethez

art&flow  | 2024  | MAGYAR nyelvű  | FÜLES, KARTONÁLT  |  200 oldal

Az, amit megvilágosodásnak nevezünk, legbelső természetünknek, a mindig jelenlévő tiszta létezésnek a felismerése. Nem egy meghódíthatatlan csúcs, nem is egy megrendítő istenélmény, hanem a létezés mély csendjének bensőséges tapasztalata. Mi a kulcsa annak, hogy ez a felismerés minden törekvő számára egyszerű és természetes legyen?

Sokféleképpen próbáljuk megnevezni az elmével megközelíthetetlen mélyebb valóságot: az univerzummal való egység, a létezés teljessége, a szeretet forrása, valódi Önmagam. Régi hiedelmeink szerint e valóság felismerése egy elérhetetlen cél, amit csak néhány kivételes ember valósít meg. A megvilágosodás közelebb van, mint gondolnánk. Nincs szükség önsanyargatásra és lemondásra, s nem kell elvonulni a Himalájába sem. A nehezen érthető elméletek sem visznek közelebb hozzá, mert a felébredés nem a gondolkodáson múlik.

Csak észre kell vennünk, hogy amit keresünk, már itt van közvetlenül előttünk.

A Csend és tér. Út az áramló élethez közérthető, kortárs nyelven és pragmatikus megközelítéssel szól a felébredés folyamatáról. A légzésre összpontosító gyakorlatai egyszerűek és célravezetőek, s a mindig mindenütt jelenlévőre irányítják a figyelmünket. Segítségükkel az ok nélküli boldogság és a végső szabadság forrását önmagunkban ismerjük fel.

A szerző művészettörténész, meditációoktató, az Art&Flow Lab független művészeti és szellemi iskola alapítója.
A Csend és tér. Út az áramló élethez több mint 25 év szellemi munkájának a gyümölcse, az írónő saját spirituális élményeinek és meditációoktatói munkássága során szerzett tapasztalatainak összegzése; emiatt személyes, mégis általános érvényű.
A szerző célja, hogy hidat építsen egy évezredes tudás és a mai korban hitelesen megélhető spiritualitás között annak érdekében, hogy a szellemi ébredés minél több Olvasó számára elérhető közelségbe kerüljön.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 3 900 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 3 120 Ft

A termék megvásárlásával

312 pontot szerezhet


Előrendelhető


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó art&flow
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:200
BorítóFÜLES, KARTONÁLT
ISBN9786150203072
Árukód2782106 / 1224489

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 3 900 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Bevezető ár: 3 120 Ft

A termék megvásárlásával

312 pontot szerezhet


Előrendelhető


Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Dr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbénDr. Peter Vajkoczy: Élet és halál küszöbén