Sipos Ágota

Elveszett ikertesóm árnyékában

publishdrive  | 2024  | MAGYAR nyelvű

,,Aki a méhen belül elvesztette az ikrét, az azzal tölti az életét, hogy újra és újra színpadra állítsa az ikre életét és halálát. Semmi sem fontosabb számára, mint ez - még maga az élete sem.  Ha egyszer fény derül arra, hogy mi történt a születése előtt, mi az, amit folyamatosan újra          színpadra állít, akkor tendenciaszerűen csökken a méhen belül átéltek ismétlésének mennyisége, vagy tökéletesen abba is marad, ami jelentős javulást hoz az érintett számára."
Althea Hayton, (A téma egyik jeles kutató - szakértője)
  
Ez a könyv nem tudományos célzattal készült, nincsenek benne számok, tudományos hivatkozások, elemzések sem.  A könyv írója törekedett az egyszerű, könnyed megértésre.
Ez egy lelki útinapló, ami egyben egy kulcs, illetve használati útmutató is lehet ahhoz, hogy gondolatokat, emlékképeket hívjon elő az olvasóban.
A szerző ír arról, hogy talált rá elveszett ikrére, milyen további felfedezései, megélései voltak, összegyűjtötte az elveszett ikerre utaló általános jellemzők egy csokrát, és hozzátette azt, amit maga tapasztalt eddig a saját életében.
Ír azokról a ,,tünetekről", amelyek az elveszett ikrek túlélőinél jellemzők lehetnek, ennek nehézségeiről is, és arról, hogy miként tudta ezeket előnyére változtatni. Illetve a könyv végén ad néhány tippet, hogy szerinte mi segíthet, ha ebben a témában valaki el szeretne mélyülni.
 
 ,,Itt vagyok, hogy ezen gondolatok és érzések megosztásával segítsek neked is megélni és feldolgozni a saját batyudat, és hogy emlékeztesselek!"
 
 
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Árinformációk
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Kiadó publishdrive
Kiadás éve2024
NyelvMAGYAR
Belelapozás epub mobi
Formátum EPUB MOBI
Árukód2782236 / 8153273

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Árinformációk
Online ár: 3 990 Ft

A termék megvásárlásával

399 pontot szerezhet


Azonnal letölthető

Tesz-vesz aloldalTesz-vesz aloldal