Koló árnyékában

Koló árnyékában címmel Kozmann György, Kaszala Claudia sportújságíró segítségével írt könyvet párjáról, a tragikus hirtelenséggel elhunyt kétszeres olimpiai bajnok Kolonics Györgyről, emléket és tiszteletet állítván a nagyszerű bajnoknak, aki maga volt a kenusportág. A regény formájában megírt mű felidézi a kiváló SPORTEMBER elmúlt tíz esztendejét,... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 890 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
lujzi
Az hogy Andreas Dittmerrel való beszélgetésnek lett álcázva egy sztorizós könyv, háát, ez nem tetszik benne. Szerintem viszonylag szerencsétlen lett a címválasztás is, DE(!!!) aki ezeken felül tud emelkedni, egy nagyon jó könyvet kap. Néhol hangosan nevettem, persze sírtam is. Nagyon tetszett, hogy Kozmann sokat írt benne Kiss Tamásról is, de nagyon sajnáltam hogy a könyvbe nem került be olyan kép is, amin Tamással van együtt Koló. Ami igazán tetszik benne, hogy elmeséli, hogy Kolonics is ugyanolyan ember volt, mint bárki más, mindenki istenként tekintett fel rá, ő meg közben ugyanaz maradt aki volt előtte... Tiszta szívemből ajánlom mindenkinek! (a tulajdonnevek helyesírását azért leellenőríztettem volna valakivel, van pár, ami módszeresen mindenhol rosszul van írva)

Események

H K Sz Cs P Sz V
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4