Harry Potter és a titkok kamrája - 2. könyv

Könyvünk címszereplőjével, a varázslónak tanuló kiskamasszal már megismerkedhettünk a "Harry Potter és a bölcsek köve" című meseregényben. A mű és szerzője gyorsan világhírnévre tett szert. Harry varázslónak született. Második tanéve a Roxfort Boszorkány - és Varázslóképző Szakiskolában éppen olyan eseménydúsnak bizonyult, mint amilyen az első volt.... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
A Libri Könyvesboltjai jelenleg zárva tartanak, így az online rendelt termékek bolti átvételére nincs lehetőség.
5% kedvezmény! Kosárba
3 690 Ft
3 505 Ft
Szállítás: 2-5 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 350 pont
Olvasói értékelések
4 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Tóth Kincső
Nagyon nagyon tetszett mindenkinek ajánlom aki olvasta az első részt.
Kocsis Krisztián
Imádom azokat a könyveket, amikben egy teljesen új világot ismerhetek meg. Ajánlom mindenkinek. :)
Szabó Gábor
Nagyon jó:)))
gábor
Egyszerűen fantasztikus ez a könyv. Mindenkinek ajánlom
bernad villo
Imadom ahogy a tobbit is bar szerintem ellett rontva hiszen ha Mirtil szemuveges volt akkor abban latta meg a kigyot es cak kove dermett volna.
horsegirl
Ez a kedvenc részem, bár valójában az összes részt imádomHP forever
Bull
Ez a könyv egyszerűen zseniális. Mit képzelnek azok akik az 5-ödiket szeretik. nálam ez az ász!
lujzi
Lockhart az igazi király! A legviccesebb figura az ikreken kívül. Imádom mind!
kismaka
Ez volt az első amit olvastam, mindig fontos helyen lesz a szívemben./HPLÁVFOREVÖR/
Kocsis Eszter
Nagyon szeretem ezt is.Nagyon jó.
Bakonyi Dóra
Jó,jó,jó:) Ebbe minden benne volt:)
Németh Adrienn
Nagyon jó könyv. Főleg az,hogy a végégig ki sem derűl,hogy ki Mardekár utódja és,hogy ki adta a naplót Ginnynek.....
Molnár Dalma
Ez a könyvsorozat a bátorság,a barátság,a jó és a szeretet erejéről szól.
Csizmadi Dóri
TÖK JÓÓ!!!!!!!!!
Hüvelyk Matyi
Mindenhová vittem magammal! Ajánlom mindenkinek, aki szereti a varázslatot! (Aki nem szereti annak is ajánlom!) :)
Kertész Bettina
Szerintem nagyon jó a Harry Potter!!Jóbban leköt bármilyen más könyvnél is!Mióta olvasom a könyvet(könyveket),délután alig várom,hogy haza érjek a suliból,megtanuljak és olvassam!Van,hogy éjszaka megébredek,mert nemtudok aludni és előveszem a könyvet és olvasok amíg újra el nem alszom!:-)))
Sári Dóra
Még a Harry Potter és a Bölcsek kövét olvastam el eddig,de a második részbe is már elég jól bele húztam.Sajna a suli miatt nem tudok annyit olvasni,de azért meg probálok minnél többet.A Harry Potter is a koleszba fogott meg.Egész addig ki nem állhattam.De megnéztem filmen és kellemeste csalodtam.Hál' Istennek!!!! Mindenkit puszilok Pápáról.Dodo
Takács Dóri
Véleményem szerint 5
Valkai Zsuzsa
Én ezt a kötetet olvastam el először, és nagyon tetszett. Soha nem olvastam el ilyen gyorsan könyvet, és a legapróbb részletekig meg is maradt az emlékezetemben. Csak azért sajnálom, hogy hamarabb olvastam, mint az elsőt, mert nem ad olyan tiszta képet bizonyos főszereplők jelleméről. Ennek ellenére az egyik legjobb Potter-kötetnek tartom, és valami azt súgja, komoly szerepet fog még játszani a történet későbbi alakulásában. Nagyon jó a történet, bár szerintem a Harry Potter-sorozat nem tartozik a világirodalom nagy klasszikusai közé, és nem is fog. Egy kedves gyerekkönyv, és kész.
Palfi Kinga-tunde
Nekem nagyon tetszett Harry Potter. A legjobb konyv volt amit valaha olvastam. Izgalmas , varazslatos, erdekes. Akarhanyszor el tudnam olvasni. A filmeket is nagyon szeretem. HARRY POTTER A LEGJOBB !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nem Adom Meg Kaaatus
Hát, szerintem jobb az első és a 2. résznél is. Sokkal jobb!! Kaata
Nagy Emese
Kicsit unalmas volt, mert az első után nagyon visszaesett, de J. K. Rowling összeszedte magát és a következő negyon jó lett.
Zalavári Anna
Nekem nagyon tetszik a Harry potter. Ha olvasom nem tudom lerakni az izgalmak miatt. De mindenesetre VIGYÁZZANAK HA JÖN A BAZILISZKUSZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Beleélem magam a könyvbe és a szereplők helyébe, ettől olyan izgalmas.
Nagy Anita
Nekem is EZ a kedvenc részem a Harry Potter sorozatból,az 5. annyira nem volt jó mint ez
Benyhe Melinda
EZ TETSZETT nekem A LEGJOBBAN az összes közül!!!Nagyon izgi volt!!
JuhÁsz MÁrkÓ
BUNKÓK, AKIK A GYŰRŰK URÁÉRT RAJONGANAK, A HARRY POTTERT MEG SZAROZZÁK, MIKÖZBEN EL SEM OLVASTÁK! AZ ILYENEK SZÁJÁT SZAROS PELENKÁVAL KÉNE BETÖMNI. HOPPÁ, EZ EGY KICSIT ERŐS VOLT. DE MIN1.
Szabó Krisztián
B. Maya! Igazad van! Szerintem is Piton a király. Amúgy eleinte én sem szerettem.
B. Maya
Először gyűlöltem az egész Harry Potter-dolgot, de azután megismertem, és megszerettem. Piton a legjobb!
Horváth Alexandra
Én nagyon nem szeretem a Harry Pottert szerintem pocsék. A testvéremnek megvan számitógépes játékon de, ott is nagyon rossz.
Zrinszky Anett
Szeretem ezt a könyvet, de őszintén megvallva én alig bírtam elaludni, miután kiolvastam, mert folyton sárga szemeket láttam a falon. szerintem nagyon érdekes, és izgi könyv.
Zrinszky Anett
Kedves Obi-wan-Kenobi! Szerintem meg akkor a Gyűrűk ura szar és nyálas. Én nem szeretem, mert szar. Te nem tudod értékelni a női fantáziát. Azért mert a Gyűrűk urát pasi írta, nem kell lebecsülni azt, amit nő ír. Ennyi a véleményem.
- Sanya
A harry potter-ből nekem ez a rész tetszett a legjobban,de azért ne felajtsük el a tűz serlegét és a többit se.
Czudor Zsófi
Nekem a Harry Potter könyvekből ez tetszett a legkevésbé!!!
Szende Vera
Eddig nem érdekelt a Harry Potter, de most, hogy olvastam a második részt, a harmadikat már le sem tudom tenni.
Kanyó Balázs
Nekem a Harry Potter és a Titkok Kamrája nagyon tetszik a most akarom kiolvasni másodjára. A többi részt még nem olvastam, de azokat is szeretném kiolvasni. Mielőtt elkezdtem volna olvasni ezt a könyvet azelőtt egyáltalán nem szerettem olvasni, de most már igen.
Csacsi öreg Medve
Olvastad? Nem? Akkor azt sem tudod miből maradsz ki. Tök jó! Különössen az a rész amikor kviddicsezik! És Obi - van Kenobinak még egyszer el kéne olvasni.
Kukucska Tímea
Ez a könyv egyszerűen szuper!imádom!Ezelőtt a könyv előtt csak kötelezőket olvastam, de mikor a Harry Potter a kezembe került minden megváltozott!A Harry Potter könyvek a kedvenceim!izgalmasak és érdekesek!ha szomorú vagyok, vagy bármi bajom van, belenézek és minden bajom elszáll!Ajánlom mindenkinek!az én anyukám most kérte kölcsön, Ő is ezt olvassa!egyb. nekem a 2. és a 3. teccett a legjobban!na puszancs!
Franczia Csenge
Jót írunk. Mert jó volt.Sőt nagyon jó volt. Tetszett. Nagyon tetszett. Mert jó volt. Ezért tetszett. Sőt! Nagyon tetszett, mert nagyon jó volt. Tehát: összefoglalva gondolataimat: tetszett, mert jó volt!
K. Ginny
Peet the Best-nek üzenem! Én olvastam minden Harry Potter könyvet és mind a három Gyűrűk ura könyvet is. Mégis imadom Harry-t. Ugyanakkor élvezettel kísértem végig Frodot és a többieket. Nem értem miért vagy felháborodva. Ha nem tetszik Harry története NE OLVASD!!!!!! Nem kell leszólni. Hülyeség összehasonlítani a történeteket. Eggyáltalán semmi közük egymáshoz. Tényleg! Olvastad egyáltalán a KÖNYVEKET? Vagy csak a filmet láttad? Ha a könyvet nem olvastad, azt sem tudod szinte mit kritizálsz ilyen hevesen.A filmekből (különösen a Bölcsek kövébből) jó néhány rész kimaradt!!!
K. Ginny
Én olvastam mind a négy könyvet (többször is). Mind a két filmet láttam. Nekem nagyon tetszik. Imádom ezeket a könyveket.
Karai Sándor
Tetszett ez is. Négyest pedig azért adtam, mert a "Bölcsek kövéhez" viszonyítok egyelőre. Annál tényleg egy kicsit gyengébb. Talán Makeszt több szerephez is engedhetnék.
Bender Ákos
Szuperek a könyvek! Nekem a Tűz serlege tetszik a legjobban! Császtok!
Oláh István
Siiiiiiiiiirály könyv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Kedvenc könyveim!!!!!!!!!! Főleg az első része!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon jó KÖNYV!!!!!
Oláh István
Csősztök! Nekem a H.P-é tetszik a legjobban! Főleg a BÖLCSEK KÖVE (HARRY POTTER és az epeköve)! Csak vicc volt! Mikor fojta tódik a kötet többi része?
Starlight !
Ez a H. P. sorozat leggyengébb része, nekem egyáltalán nem tetszett, de hát ilyen az élet...
Granger Hermione
Kedves Toth Kata A Gyűrűk ura KIRÁLY, de ez is jó. VISZONT ROSSZABB A TÖBBI H. P-NÉL.
Takács Anna
Meg nem érthetem ezt a nagy rivalizálást a Gyűrűk Ura és a Harry Potter között. Az egyik nem zárja ki a másikat! A könyv nagyon jó. Ennek ellenére csak négyest adok neki mivel sokban egyet értek én is Peet The Best- tel. Valóban sok elem lett ellesve a GYU-ból de szerintem nem ezen van a lényeg, a könyv fordulatos, érdekes és izgalmas is. Ennek ellenére azonban szerintem a GYU-nak sokkal-sokkal nagyobb a mondanivalója! Megjegyzem csak rá kell nézni a két mozifilm versengésére is amelyet egyértelműen a GYU nyert.
Tóth Kata
Ez fantasztikus egy könyv! Irtó izgi, már alig várom az ötödik könyvet! A Harry Potter a legjobb a világon! (A Gyűrűk ura szerintem hülyeség)
Szakál Brigitta
Ez a könyv fantasztikus. ALIG VÁROM AZ ÖTÖDIKET!!!!!
Obi-wan Kenobi
Én mindegyik HP könyvre 4-est adok. "Peet the Best"-nek van igaza. Aki nagyon szereti a HP-t, amíg vár az 5. kötetre, addig olvassa csak szépen el a Gyűrűk Urát. Sokkal jobb, mint ez a nyámnyila kis Herry Potter!!
Arusso Strequilen
Az összes Harri Potter egy mélypont...
Berecz Alice Orsolya
Imádom a Harry Potter-könyveket, de szerintem ez a könyv a mélypont. A későbbiek szempontjából csak a főnix megismerése a lényeges. Nyugi, aki ezen "átvergődi" magát, arra már tényleg a későbbiekben fontos szereplők és történések megismerése vár!
Arusso Strequilen
Harry Pottert 70 éven fölül tudom ajánlani. Jönnek a szörnyek Harry nem bírja, nagyon nem bírja, nagyon-nagyon nem bírja, és elmondom a csattanót a végéről:Harri POtter túléli...WÁÓÓÓÓÓÓ változatos történet, szuper egyszerűen-persze csak 70 éven felül, úgy már lehet élvezni...
Peet The Best
a sztori igazából egy krimi pólyásoknak. Aki ebbe a könysorozatba van beleesve, az olvassa el a Gyűrűk urát! akkor +tudja, hogy melyik a legjobb könyv! A szerző sem tagadta, hogy fantázia hiányában rengeteget vett a gyűrűk urából.pl: A vágyak tükre = Galadriel Tükre Dumbledore = Gandalf Láthatatlanná tévő köpeny = Egy Gyűrű Harry = Frodó Ron = Csavardi Samu Voldemort = Szauron Tudodkit is onnan vette!Ott "Valaki, akinek nem mondjuk ki a nevét" volt. A 2. részben levő pók = Banyapók a Cirith Ungol-ban Mógus = Szarumán (áruló) Mógus a Gyűrűk urából hozta be a trollt, nme az udvarból Koboldok a gringott's bankban (külsőleg részben) = orkok. ennyit ízelítőnek. aki olvasta a Gyűrűk Urát, az tudja, miről beszélek, és nincs elájulva pottertől.ennyi
Cho Chang
Ez egy remek könyv: mindenkinek!
Sebők Tamás
Jó könyv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kaszányi Dávid
Nagyon jó könyv
Juhász Gabriella
Én még csak az első könyvet olvastam, és kíváncsiságból estem neki. De ahogy haladt a történet, egyre kíváncsibb lettem, hogy mi lesz a következő történés. És ahogy közeledett a vége a könyvnek, elkezdtem aggódni, hogy szerzem meg minél gyorsabban a második kötetet. (Kölcsön kaptam az elsőt.) Nagyon tetszik, és megértek minden Harry Potter rajongót, hogy miért van oda. Király!
Varga Eszter
Szerintem ez a könyv is csodálatos(mint minden Harry Potter kötet). Persze azt nem lehet mondani hogy ugyan olyanok, sőt...!
Lovas Flóra
Szerintem a negyedik volt a legkirályabb és a legizgalmasab, szerintemaki ne ismeri még feltétlen olvassa el!!!
Szőke Éva
Nekem legjobban a 3. rész tettszett, de ez is jó. Kicsit kusza a vége fele, de negyon király.
Vida Norbert
A 4 kötetből ez tettszett a legkevésbé. De nem mondom azt, hogy rossz, sőt...
Homják Erika
Nekem nagyon tetszett ez a könyv!A 4 kötet közül(eddig) ez a 2.kedvenc könyvem,mert nagyon jó,izgalmas,egyszóval KIRÁLY!
. .
Mind a 4 kötet megvan és eddig nagyon tetszik. Remélem folytatódik
Mizsei Anett
Mind a 4 kötetet elolvastam, és szerintem a 2. és a 4. volt a legjobb. (Ha itt lehet még fokozni a "jó"-t.)
Habók Vivien
Szerintem nagyon jó könyv és ajánlom mindenkinek fiataloknak-időseknek.
Majoros Máté
csak annyit mondok hogy a Harry Potter könyvek a legjobbak!!!!!!!
Vigyázó Gábor
MOst épp ezt a könyvet olvasom, és pontosan ugyanolyan jó, mint az előző... Fantasztikus! :) Talán elég ennyit mondanom: fél napja kezdtem (12 órája se) és már a 230. oldalnál tartok...
Bereczky Nikolett
Ez a könyv fantasztikus!!!Nem lehet letenni!Tele van eseményekkel.Mindenkinek ajánlom!
Kovács Rita
Szerintem az, hogy boka vagy csukló van a forditásban, egy könyvajánlásnál kissé szőrszálhasogatásnak tűnik... szerintem nagyon jó a forditás. Sőt, néhány helyen még jobb magyarul, mint angolul, lásd Teszleg Süveg. Valószinű, hogy az Edevis név valamely, az ezoterikában közismert személyt vagy dolgot rejt, a KÁGYAV pedig számomra úgy hangzik, mint egy mezőgazdasági takarmányozó cég neve... Én sem vettem észre Hóborc nevének átlényegülését, de erre vonatkozólag lásd az első megjegyzésemet. Szerintem AJÁNLANI kellene a könyvet, nem pedig angoltudásunkat közszemlére tenni...
Rencsényi Dávid
Szerintem nagyon jó ez a könyv, izgalmas és tele van váratlan fordulatokkal. PANKÁNAK ÜZENEM HOGY NÁLAM HÓBORC VAN!
Rudolf Panka
Nagyon-nagyon jó, és bár tudom, hogy nem ilyen kritikákat várnak, és ez nem a társkeresés helye, de keresek Harry Potter megszállottakat, rajongókat, fanatikusokat, meg mindenkit, akit érdekel, olvasta, vagy még csak akarja. Ha ebbe a kategóriába tartozol: KÉRLEK ÍRJ!!! Ami meg kritika... Nagyon klassz, fordulatos cselekmény, érdeklődést állandóan ébren tartó sztori, bár a fordítással nem vagyok megelégedve. Két helyen a csuklót bokának fordították, és a magyarított nevek sem a legjobbak. Például az első kötetben szerepelt az Edevis tükrének fordított tükör, ami mindenkinek a vágyait mutatja meg. Az eredeti verzióban ez "Mirror of Erised" néven szerepelt. Az ERISED visszafele DESIRE, azaz vágy. Ezzel az erővel (és egy kis figyelemmel) nyugodtan fordíthatták volna mondjuk KÁGYAV tükrének, vagy esetleg a jobb hangzás miatt KAGYÁVénak. persze azért nem akarom szidni Tóth Tamás Boldizsár fordítását, mert remek munkát végzett, de ha nem siet ennyire, talán jobb munkát végzett volna. (Bár ki tudja, helyes-e egy TÖKÉLETES könyvet adni a felkészületlen olvasók kezébe...) Hát nagyjából ennyi. ui.:Mellesleg egy helyen a Peeves nevű kísértet (magyarul HÓBORC) nevét nem magyarították, és megmaradt Peevesnek.
Mutasd az összes véleményt

Események

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3