Egy ínyenc elmélkedései - Az ízlelés fiziológiája
quattrocento kiadó | 2013 | MAGYAR nyelvű | KEMÉNYTÁBLA | 376 oldal
Jean Anthelme Brillat-Savarin (1755-1826) mesterműve az egyik legfontosabb újkori epikureus alkotás, amely első megjelenése óta számos kiadást ért meg. A gasztronómia olyan különleges írott tárháza, amelyben a szerző tapasztalatait, elmélkedéseit, anekdotákat, recepteket gyűjtött össze. Élvezetes stílusban fejti ki véleményét olyan kulináris témákban, melyek ma is aktuálisak.
"Mondd meg, mit eszel, s megmondom, ki vagy."
A termék megvásárlásával
422 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
Kiadó | quattrocento kiadó |
---|---|
Kiadás éve | 2013 |
Nyelv | MAGYAR |
Oldalak száma: | 376 |
Borító | KEMÉNYTÁBLA |
Súly | 670 gr |
ISBN | 9789633666128 |
Árukód | 2236810 / 1091592 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
422 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes