Szkafander és pillangó

Locked-in-syndrome (LIS=bezártság-szindróma): így nevezi a modern orvostudomány a teljes bénultság állapotát, amikor a beteg él, de ennek semmi jelét sem képes adni. A szó szoros értelmében önnön testébe zárva, megszakad minden kapcsolata a külvilággal. Ebbe az állapotba kerül Jean-Dominique Bauby, a brilliáns újságíró, a legnépszerűbb francia női... bővebben
Utolsó ismert ár:
1 900 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
1 értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Sólyom
A könyvet nem olvastam még sajnos, de szeretném. Csak a filmet láttam, de az nagy hatással volt rám. Én is úgy vélem, hogy emberfeletti teljesítmény; azért az nagy dolog, hogy valakinek ilyen kitartása van!
sanyiló
Számomra nem az teszi naggyá ezt a könyvet, hogy bal szemmel pislogva diktálta Bauby, sőt, ez nem is érdekel. Egyszerűen csak egy jó könyv.
zsu
mi nemigazán találtunk egymásra, a filmet sem fogom megnézni ennek örömére
Lehóczky Rita
Felbecsülhetetlenértékű könyv, szerintem, mert a mód, ahogyan papírra vetették, az emberi teljesítmény netovábbja. Ffeelülmúlja azEverest megmászását. Egy olyan világról szól, amin mindenképpen érdemes legalább elgondolkodnunk, és rá kell ébrednünk, milyen szerencsések vagyunk, hogy ennyire mégsem vagyunk saját testünk rabjai...
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
1