Veszedelmes sorscsapás - Puha kötés

Végre itt van a New York Times sikerlistás Gyönyörű sorscsapás nagy izgalommal várt folytatása! Lehet-e túlságosan szeretni? Travis Maddox két dolgot őrzött meg abból, amit az anyja a halálos ágyán mondott: Nagyon szeress! És még keményebben küzdj! A Veszedelmes sorscsapásban Travis életét könnyűvérű lányok, illegális fogadások és az erőszak... bővebben
Válassza az Önhöz legközelebb eső átvételi pontot, és vegye át rendelését szállítási díj nélkül, akár egy nap alatt!
Budapest, VII. kerület Libri Könyvpalota
5 db alatt
Budapest, XXII. kerület Campona Könyvesbolt
5 db alatt
Libri Csaba Center Könyvesbolt
5 db alatt
Összes bolt mutatása
5% kedvezmény! Kosárba
2 999 Ft
2 849 Ft
Szállítás: 1-3 munkanap Akár ingyen szállítással
A termék megvásárlásával kapható: 284 pont
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Kis Judit
Nagyon tetszett. Így más szemszögből volt kerek egész a két történet. 5* a végére, amikor sok évvel később mutatják őket. Olvasnám még naphosszat ;)
Viki(:
Ez a könyv nagyon a szívemhez nőtt!!!! Már a prológus is megríkatott, gondoltam hozzám ez egy nagyon komoly könyv, de kellemesen csalódtam. Voltak benne káromkodások, amik kifejezetten tetszettek. Kerek történet, a végén féltem, hogy nem fog sikerülni, de elképesztő volt, és az epilógust felemelő érzés volt olvasni! Azt hiszen bele is szerettem Traviszbe. Hasznos tanácsokat ad, csak észre kell venni és ne feledd: Nagyon szeress,és még keményebben küzdj!!!
Rácz-Parádi Ágnes
Imádtam! Jó volt Travis szemszögéből is megismerni a történetet. Már alig várom, hogy áprilisban megjelenjen a folytatás.:)
Viktória
Bevallom, eleinte féltem attól, hogy nagyon unalmas lesz elolvasni ugyanazt a történetet, de az író szerencsére feldobta az egészet, és egyáltalán nem untatott, nem volt vontatott, hanem mindvégig fent tartotta az érdeklődésemet. Ebből a szemszögből talán még szebb ez a szerelem. És még az is eltörpült, hogy 'megszokott' románcról van szó, ahol a vad fiút megszelídíti a kislány. Jó volt. :)
Perka Valéria
Nagyon tetszett akárcsak a Gyönyörű sorscsapás. Jó volt elolvasni a fiú szemszögéből is a történetet, és külön jó volt hogy az ő szemszögéből a későbbi életükből is betekintést kaptunk! Imádtam! Csak ajánlani tudom!
Vadai Laura
Én mind a két kötetet, imádtam! Először én is Abby szemszögét olvastam, de most Travis-é talán még jobban is tetszett... Szó szerint potyogó könnyekkel olvastam, ahogy az Ő érzéseiben olvastam a szakítást!!! és az epilógus a végén, hát elakadt a szavam! AJÁNLOM MINDENKINEK!!!!
Tóth Melinda
Elsőnek a Gyönyörű sorscsapást olvastam, melyben az író Abby szemszögéből mutatja Travis és Abby egyetemi világát. Travis, aki okos, ráadásul mindenki a lába előtt hever, kihívást talál Abby távolságtartásában. Míg Abby kerülné őt, mert fél, hogy visszakerül oda ahonnan elindult, addig Travis úgy gondolja hogy Abby lesz az, aki megváltoztatja a jövőjét. Örökre. Ez a könyv leírja, hogy Travis miket érzett mikor Abby elhagyta, és hogy nehezen, de megértette a lány döntéseit és indokait. És nem adta fel, hanem küzdött Abbyért. Megérte? Mindenkinek ajánlom, hogy olvassa el mindkét szemszögből a könyvet. Akkor kiderül, hogy megérte-e!:)
Virág
Tetszett, bár a Gyönyörű sorscsapás olvasása után már kicsit unalmas volt. Nem feltétlenül derültek ki olyan részek amiket Abby nem mondott, vagy a leírása alapján az olvasó nem gondolt.
Hlavács Orsolya
Ha az előző könyvben nem szerettél bele a Travis Maddox-jelenségbe, itt garantált az elalélás! Imádtam minden sorát, beszippantott az elejétől kezdve. Voltak gyönyörű részek, voltak szenvedélyes részek, voltak agresszív részek. Minden volt, és még egy kis plusz is, az a pár jelenet, amit nem láthattunk Abby szemszögéből. Egyszerre faltam volna be az egész könyvet, miközben lassítottam volna az olvasáson. Shep nem csak jó rokon, de kiváló barát is, ahogyan America is. Hiába tudtam, milyen jelenetek fognak következni, nagyon jó volt egy másik oldalról látni őket, és azt, hogy mi van bent. Kicsit sikerült jobban megértenem ezt a férfiúi birtoklási vágyat, és ahogy ők működnek. Mikor maga Trav se hitt el dolgokat, a szememben ezzel lett teljességgel hiteles és életszerű. Az élményt, amit pedig nyújtani tudott, az megfizethetetlen.
Anita
Rég olvastam ilyen jót.
Soltész Anita
Megmondom őszintén eleinte kicsit tartottam a könyvtől. Feltettem magamnak a kérdést, hogy biztos el akarom e olvasni újra ugyanazt a történetet. De végül adtam neki egy esélyt, amit NEM bántam meg. A story ugyanaz és mégis más. Jó volt Trav szemszögéből is látni a dolgokat. És végre kiderült miért lett galamb, a Galamb. :-) A vége pedig különösen tetszett az epilógussal kiegészítve. Az hiszem van egy új kedvenc írónőm!
Zitu
Magyarul sajnos még nem jelent meg, de németül már kiolvastam a könyvet. Talán még jobban is sikerült, mint az első rész. Most már jobban megérthetjük Travis cselekedeteit és belső világát. Nagyon lekötelező történet, ami a regény után is még napokig foglalkoztatja az embert.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2