Szerelem kukac szerelem.hu - Chatcsaták

Milyen érzés rájönni, hogy kedvesed egy társkereső oldalon más nőkre vadászik? Zsófi keserű szívvel távozik, de aztán erőt vesz magán és új kapcsolatot keres. Először is megszervezi magának élete első egyéjszakás kalandját, melyből kiderül, hogy sem a jó szexet, sem a feledést nem adják olcsón. Aztán egy jóképű és dögös rasztafrizurással fut össze,... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 641 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Vinih
Nekem ez a könyv megvan. Nagyon szeretem :) Vicces fordulatos, szerelmes történet :) csak is ajánlani tudom ^^
Győrffy Katalin
Nekem tetszik, jó dumák vannak benne, olvasmányos és fordulatos, lehet szurkolni a hősnőnek. Azért az egy ravasz lány, akármilyen ártalmatlannak is van leírva!
Mártinkó János
Egy szerkesztőségben (sajnálom, de nem írhatom meg, hogy melyikben), és csak azt a részletet, ami nálunk megjelenik. De húsz éve csinálom a szakmát, és azt kell mondanom, hogy ez a könyv el van találva. Láttam a hátlapot is, beküldte a kiadó. Azon Balázs-Piri Krisztina ír olyanokat, hogy szellemes, hogy ízléses, mégis jó szexjelenetek, romantikus és mégsem közhelyes. Ezek azért komoly ígéretek egy ilyen tömegműfajban.
Szomor Valéria
Na jó, de a könyv csak április közepén jelenik meg, ön hol olvasta, kedves Mártinkó úr?
Mártinkó János
Kedves Laura, úgy tudom a könyv (az élettel ellentétben) happy end.
Lippay Laura
Igen, a cím és a címlap felébreszti az ember kíváncsiságát. Négy csajszi hajtja az egy szál pasit. Így néznénk ki? Én a Only You-n ennek a fordítottját látom, háromszor annyi pasi, mint amennyi nő, de persze könnyen lehet, hogy ez csak az induló pozíció, aztán minden rosszra fordul, remélem a könyvben nem.
Levenda Pálné
Egy dologban igazat adok Martinkó úrnak. Az internet korában semmiről nem lehet ugyanúgy írni, mint előtte. Ez a televízió érkezésekor talán még nem így volt, bár ennek a megítéléséhez nem vagyok elég öreg. Mindenesetre a televízió az kép, az internet viszont betű!
Lippay Laura
Iván Katit mindenki ismeri, aki Fülest olvas, az pedig több százezer ember. Én drukkolok, hogy összejöjjön ez a könyv. Szabó Magda halála óta nem látok olyan magyar írónőt, aki meg tudná szólítani a magyar olvasót. Ez egy jó próbálkozásnak ígérkezik.
Mártinkó János
Aha! Ez nem rossz beugró ebben a műfajban. A könyv szinglikről és a netes társkeresésről szól. Szó se róla, hihetetlenül népszerű téma.
Randé Lívia
Személyesen én sem ismerem Iván Katit, de szerintem a Füles Iván Katalin nevű szerkesztőjével azonos. Évek óta ő írja ott a Tanár úr, kérem rovatot és egy időben minikrimiket is írt a rejtvénylapban, biztos, hogy nagy profi.
Mártinkó János
Nem ismerem személyesen Iván Katit, de a kvízkönyveit ismerem, ezért azt gondolom, hogy stílus tekintetében nem kell órákat vennie Nora Robertstől. Még az is lehet, hogy fordítva igaz.
Levenda Pálné
Értem én, hogy Magyarországon is van élet, de azért a Nora Roberts és a Danielle Steel könyvek nagyon meg vannak ám írva, míg ugyanez némelyik hazai próbálkozónál vagy gagyi, vagy épp túl "irodalmi", ami ebben a műfajban nem fontos, szerintem itt a jó cselekménybonyolítás a lényeg. Ki ez az Iván Kati? Igaz, a Fejős Éváról sem hallottam annak előtte...
Mártinkó János
A szerző a legjobb magyar kvíz újságírók egyike, és ez a könyve is ragyogó stílusban van megírva. Amellett, hogy irodalmi értelemben világszínvonal, a hazai olvasó számára sokkal érdekesebb, mint bármelyik világnagyság, mivel hogy mégsem Kaliforniában élünk.
Mutasd az összes véleménytEsemények

H K Sz Cs P Sz V
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
1
2
3
4
5