Gyerekkatona voltam Afrikában amíg ti játszottatok - ...

A mai háborúkat idegileg szétroncsolt, AK-47-esekkel felszerelkezett kábítószerfüggő gyerekekkel vívják. Világszerte háromszázezerre teszik a gyerekkatonák számát. Ishmael Beah egy volt közülük. Megélte a poklot, és túl is élte azt. Tizenkét évesen a lázadók elől hosszú hónapokig menekült az erőszaktól a felismerhetetlenségig torzult vidékeken.... bővebben
Utolsó ismert ár:
2 831 Ft

A termék nincs raktáron, azonban Könyvkereső csoportunk igény esetén megkezdi felkutatását, melynek eredményéről értesítést küldünk. Bármely változás esetén Ön a friss információk birtokában dönthet megrendelése véglegesítéséről.

Igénylés leadása
Olvasói értékelések
Nincs értékelés
Írjon saját értékelést, és ossza meg véleményét a többi vásárlóval!
Olvasói értékelések
Lakatos Zoltán
A könyvet mindenkinek ajánlom. Még ha talán kicsit fiktívnek és színesítettnek hat, akkor is megismeri az ember, hogy a világ más országaiban milyen szörnyű is lehet az élet már születéstől. És ha elolvassa valaki, akkor talán elgondolkozik azon is, hogy nem épp Magyarország a legélhetetlenebb. Egy gyerek, aki vakon harcolt mások hibájából. Aki teheti, ne hagyja ki!
dr. Mezey Nándor
Mindenkinek ajánlom a könyvet, roppant elgondolkodtató és persze szörnyű is a maga módján egyszerre. Ami különösen tetszett, hogy szemben sok hasonló önéletrajzi alkotással a szerző nem próbálja saját szerepét, tetteit szépíteni, szebb formában feltüntetni (mintha csak tényeket közölne). A könyvben említett (bűn)tettei ellenére a könyv első lapjától az utolsóig áldozatnak éreztem őt, s egyszerűen nem lehetett felróni számára tetteit.
Emese
Ez a könyv olyan felkavaró, hogy az elmondhatatlan. Mégis ajánlom mindenkinek, mert igenis tudni kell arról mi folyik a világban! Legfőképpen azoknak ajánlom, akik azt hiszik, egy elv miatt, vagy politikai, vallási, nemzetiségi különbségek miatt foradalmat kell csinálni.

Események

H K Sz Cs P Sz V
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6