Horváth Gábor  |  Pallagi Ferenc

Furmint szakácskönyv

libri könyvkiadó kft.  | 2017  | MAGYAR nyelvű  | KEMÉNYTÁBLA  |  337 oldal

A Tokaj-hegyaljai borvidék lankás dombjain elterülő Mádot a furmint, az egykori vulkánokon termő birsalmás-körtés illatú, eleven fehérbor tette világhírűvé. A mádi Gusteau étterem azért jött létre, hogy a Szent Tamás Pincészet borait kiváló minőségű ételekkel kísérve, méltó körülmények között lehessen bemutatni. A sikert bizonyítja, hogy a Gusteau-t 2016-ban az év éttermének választották.

Horváth Gábor séf gyakran főz furminttal, és még több ételéhez ajánlja jó szívvel a furmint borokat. A különleges mádi bor inspirálta őt és csapatát arra, hogy olyan ételeket alkossanak, amelyek mellett a furmint megmutathatja hatalmas tudását. E tudás a Furmint szakácskönyvnek köszönhetően most végre a nagyközönség számára is feltárul.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Eredeti ár: 7 500 Ft Online ár: 7 125 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 000 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó libri könyvkiadó kft.
Kiadás éve2017
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:337
BorítóKEMÉNYTÁBLA
Súly1546 gr
IllusztrációSZÍNES FOTÓKKAL
ISBN9789634332381
Árukód2709844 / 1171253

Vásárlói értékelések, vélemények

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Eredeti ár: 7 500 Ft Online ár: 7 125 Ft
Ingyen szállítás 14 000 Ft felett
Akciós ár: 3 000 Ft

Személyes átvétel 2-5 munkanap

Ingyenes


Házhoz szállítás 2-5 munkanap

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat