Halak és halételek - A Magyarországon kapható összes édesvízi és tengeri hal bemutatása 80 recepttel és színes fotókkal
corvina kiadó kft | 2013 | MAGYAR nyelvű | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS | 240 oldal
A termék megvásárlásával
569 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
| Kiadó | corvina kiadó kft |
|---|---|
| Kiadás éve | 2013 |
| Nyelv | MAGYAR |
| Oldalak száma: | 240 |
| Borító | CÉRNAFŰZÖTT, KEMÉNYTÁBLÁS |
| Súly | 820 gr |
| Illusztráció | SZÍNES FOTÓKKAL ÉS RAJZOKKAL |
| Illusztrátor | Andrási Edina |
| Fotózta | Pintér Árpád |
| ISBN | 9789631361841 |
| Árukód | 2220183 / 1076273 |
Vásárlói értékelések, vélemények
Kérjük, lépjen be az értékeléshez!
A termék megvásárlásával
569 pontot szerezhet
Személyes átvétel
Ingyenes
Házhoz szállítás
15 000 Ft felett ingyenes
































2013. 05. 09.
Tudta Ön, hogy a sötét húsú halak fogyasztása nagyobb mértékben csökkentik a szív- és érrendszeri megbetegedések kockázatát, mint a fehér húsú halak? Bizony számos jótékony hatással rendelkeznek az édesvízi és tengeri halak, amelyek elkészítésére is érdemes jobban odafigyelniük a háziasszonyoknak, ugyanis nem mindegy, hogy grillezve vagy rántva fogyasztjuk el rendszeresen ezt az értékes táplálékot. A Halak és halételek című könyv az összes Magyarországon kapható halfélék bemutatását és készítési fortélyait kínálja az egészséges táplálkozásra vágyó olvasóknak, továbbá látványos fotókkal illusztrálva a halételekhez legjobban illő borkülönlegességekkel is megismerkedhetünk. Megfelelően elkészített, egészséges halételekkel a szervezetünk fitten tartásához!