Hervé This

Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig

KONYHATUDOMÁNY

akadémiai kiadó zrt.  | 2011  | MAGYAR nyelvű  | KARTONÁLT  |  388 oldal

Aki tudja, kicsoda Hervé This, annak felesleges elmondanunk, hogy a molekuláris gasztronómia atyjáról, a Francia Akadémia megbecsült tudósáról és - ami talán a legfontosabb - a szakszerű, mégis közérthető, élvezetes stílusban megírt, új szemléletű konyhaművészeti munkák szerzőjéről van szó. A Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig azonban nemcsak azért alapmű, mert nemzetközi hírnevű írója új megvilágításba helyezi a hétköznapi konyhai eljárásokat, és tudatos főzésre tanít. Nem is csak azért, mert az elméletet mindenütt praktikus tanácsokkal fűszerezi, vagy mert világossá teszi, mi játszódik le az alapanyagban, amíg az üzlet polcáról a tányérunkra kerül. This új könyvének egyik izgalmas újdonsága, hogy az étel elkészítése mellett annak élvezetéről is szól - vagyis arról, hogyan ismeri fel agyunk az egyes ízeket, s hogy miként alkalmazhatjuk ennek ismeretében az ízesítés fortélyait. A Molekuláris gasztronómia A-tól Z-ig a legújabb kötet az Akadémiai Kiadó új Konyhatudomány sorozatában, amely érthetően, élvezetesen ismerteti meg az olvasót a főzés folyamataival.
+ Mutass többet - Mutass kevesebbet
Utolsó ismert ár:
3 515 Ft

A termék megvásárlásával

351 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

Kiadó akadémiai kiadó zrt.
Kiadás éve2011
NyelvMAGYAR
Oldalak száma:388
BorítóKARTONÁLT
Súly500 gr
Sorozat KONYHATUDOMÁNY
FordítóBékei Noémi
FordítóPeer Klára
ISBN9789630590075
Árukód2218241 / 1074282

Vásárlói értékelések, vélemények

(4 vélemény)

Kérjük, lépjen be az értékeléshez!

Utolsó ismert ár:
3 515 Ft

A termék megvásárlásával

351 pontot szerezhet



Személyes átvétel

Ingyenes


Házhoz szállítás

14 000 Ft felett ingyenes

A bél-agy kapcsolatA bél-agy kapcsolat