KONYHATUDOMÁNY sorozat
3 | akadémiai kiadó zrt. | 2011
Ki mondta, hogy a főzés csak a felnőttek dolga lehet? Heston Blumenthal, a zseniális séf biztosan...
Igényelhető
2 | akadémiai kiadó zrt. | 2011
A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül...
Igényelhető
4.5 | akadémiai kiadó zrt. | 2011
Aki tudja, kicsoda Hervé This, annak felesleges elmondanunk, hogy a molekuláris gasztronómia...
Jelenleg nem rendelhető Igényelhető
0 | akadémiai kiadó zrt. | 2010
A molekuláris gasztronómia meglehetősen komolyan hangzik, pedig egyszerűen csak a főzésről szól; és...
Jelenleg nem rendelhető Igényelhető
0 | akadémiai kiadó zrt. | 2010
A Konyhatudomány sorozat első darabja nem szokványos szakácskönyv. Nem azt mondja el, miből készül...
Igényelhető